Benim de bir topiğim olsun dedim :)

topiğin hayırlı olsun canım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan
bu arada düğün ne zaman?

Çok tşk ederim inş :) Düğün zamanı belli değil henüz bekliyoruz :)

maşallah, her türlü elektronik ev aletini almışsınız...
mutfak da işiniz çok kolay olacak :)

Ağız tadıyla kullanırsınız inşallah.
hayırlı olsun

Mutfak işini çok severim daha çok şeyin fotosunu bulamadım bulursam eklerim onları da :)

Tşk ederim :)

maşşallah hereşeyin çok güzel mutlulukla kullan inşallah ama aklıma tek bi soru geliyo hepsini nereye koycan

İnş mutfağa sığdırırım oturacağımız evin mutfağı büyük cnm :)

hayırlı olsun canım topiğin....mutlu günlerde kullanman dileğiyle aldıklarını hepsi çook güzellerr

Çokk tşkk ederim :)

nasıl topik açıyorz

Sağ üstte konu aç diye bir yer var ordan cnm :)

Kızlar süpürge de ikisi arasında kaldım sizce hangisi kodları arçelik 4240 ve arçelik 4910

Arçelik narenciye sıkacağım

Damacanası gizli su pınarım arçelik 1150

Arçelik 2369 tost makinem

Beko rondom

Mutfak terazim

Felix pratik süpürgem (bunu kendime hediye ettirmiştim bir sürü şey aldım diye )

Seninde topiğin olmuş bizde maaşallah diyelim bari
Mutlulukla sağlıkla kullanın canım

İyi günlerde kullanın bol elektronik aletli bir çeyiz olmuş :)

Canim hayirli olsun.cok guzeller mutlu gunlerde kullanin

Yatak örtümün bi benzeri aynısını bulamadım sade şık bişey benim ki içinin nevresim takımı da aynı renk :)

Bunlarda yorganlarım 2 adet çift kişilik 2 adet tek kişilik

klozet takımı

Bornoz seti

Pike takımım benimki bi değişiği

Nevresim takımım bi tanesi

Lastikli çarşaflar çift kişilk tek kişilik

Sofra takımım

6 kişilik günlük kullanıma yemek takımı

Evet kızlar yepyeni bir ürünle geldim bu ürün çıktı hemen bir tane aldım bambu terazii

Bu da ev sinema sistemi 5+1 yerine geçiyor ve sesi çok kuvvetli beğendim

Eki Görüntüle 1485195 Eki Görüntüle 1485196 Kızlar süpürge de ikisi arasında kaldım sizce hangisi kodları arçelik 4240 ve arçelik 4910
Canim masallh hepsi cok guzeller elektrik supurgesi olarak ustteki kirmizi olani almani tavsiye etmem kanguru modeli diyorlar annemde bu modellerin grisi var hic memnun degiliz cekis gucu guzel ama hep biyerleri cikiyo disari toz cikartiyo yengemdede bu kirmizidan var oda memnun degil alali 4 sene falan oldu ama memnun yengem baska almayi dusunuyo ama diger resimdeki nasil bilemiyorm iyice bi arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…