Benim çeyizim :))(white_butterflies)

white_butterflies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
616
19
68
Ankara
bu da benim çeyizim kızlar daha çok eksik var ama bi yerden başlamak lazım :))))

$acti.webp $ymktakimi.webp $ymkodasi.webp
$tostmk.webp $teflontencere.webp $rondo.webp
$khvlt.webp $gunlukymk.webp $duduklu.webp
$ctlkskbck.webp $celiktencere.webp $ymrtlk.webp

Eklentiler

• $cayci.webp
    $cayci.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 113
Canım Hepsi Çok Güzel, Güzel Günlerde Kullan :16:

Yemek Takımın ayrı güzel :69:

Kırmızı Teflon Tencere, Seramik mi? Bernardo'dan mı Aldın? Fiyatı nedir?

Son düzenleme:
Canım heşeyin gerçekten çok hoş yemek takımın özellikle köşe takımın ne kadara aldığını öğrenebilir miyiz?Güle güle kullan hepsini de :)

çok teşekkür ederim :) :nazar: köşe takımımı 3000 tl ye aldık takıma ek olarak bir de tekli modülünü aldık baya yakın bi tanıdık bulduk yoksa sadece köşe aslında o fiyata enzadan aldık bu arada.

çok begendim hepsini.d
herkesn çeyizindede bernando var genelde.d
yemekt akımın markası ne canım. bide fiyat alsam olurmu

çok teşekkür ederim :) :nazar: köşe takımımı 3000 tl ye aldık takıma ek olarak bir de tekli modülünü aldık baya yakın bi tanıdık bulduk yoksa sadece köşe aslında o fiyata enzadan aldık bu arada.

canım İstanbulda mısın? Ben evlenince İstanbula taşınacağım ve bu takımdan ve de teklisinden almak istiyorum. Peşin mi aldın ? Çok mu soru soruyorum :S

çok begendim hepsini.d
herkesn çeyizindede bernando var genelde.d
yemekt akımın markası ne canım. bide fiyat alsam olurmu

:) evet genelde bernardo oluyor çok güzel şeyler var ama insan almadan duramıyor çerezlik, yağdanlık takımları da aldım bernardodan yine kırmızı ve bayz ancak fotoları yok sanırım nette göremedim :)))
yemek odası takımım ider mobilyadan ben kare büfeyi almadım 8 sandalyeli aldım 2300 tl oldu hepsi.

güle güle kullanın ceyizlerinizi çok hoş gerçekten, city köşe takımını bende soruorm enza mobilyada fiyatı standart 3050 tl, üstelk 12 taksitle, bu kdr soran olmus söliym dedm, bi çok yerde var ayrıca, akbatı avmde ve marmaraforum avmde de consept mağazaları var bir çok ürünü bulabiliosunuz bunlarda onlardan biri, bayii aramak istemeyenler için;)

canım İstanbulda mısın? Ben evlenince İstanbula taşınacağım ve bu takımdan ve de teklisinden almak istiyorum. Peşin mi aldın ? Çok mu soru soruyorum :S

ne demek sorabilirsin zaten onun için paylaşmıyor muyuz :)))
Ankara'dayım ben. Peşin aldık peşinde daha çok yardımcı oluyorlar sen de bir fiyat araştırması yap istersen farklı yataş showroomlarından fiyatlar al fiyatlarımız değişmiyor diyorlar ama hepsi farklı indirimler yapıyorlar.

güle güle kullanın ceyizlerinizi çok hoş gerçekten, city köşe takımını bende soruorm enza mobilyada fiyatı standart 3050 tl, üstelk 12 taksitle, bu kdr soran olmus söliym dedm, bi çok yerde var ayrıca, akbatı avmde ve marmaraforum avmde de consept mağazaları var bir çok ürünü bulabiliosunuz bunlarda onlardan biri, bayii aramak istemeyenler için;)

evet genelde taksitli fiyatta indirim yapmıolar peşinde de bize 2800 e kadr inmişlerdi sadece köşeyi. aslında 700 tl lik tekli modülünü 200 tlye almış olduk biz o açıdan iyi oldu. biraz rica minnet odlu ama o kdr çok masraf çkıyor ki küçük indirimler insanı mutlu ediyor. :) büyük mağazalardan almak yerine küçük bayiliklere bakmanızı tavsiye ederim ama onlar daha çok indirim yapıolar ;)

Back
X