- Konu Sahibi white_butterflies
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek takimini cok begendim :)
Hepsini iyi günlerde kullan insaAllah![]()
kesinlikle yemek takımın çok hoş. diğer çeyizlerinnide hakkını yememk lazı onlarda br okadar hoş.iyi günlerde kullan canım=)
Canım Hepsi Çok Güzel, Güzel Günlerde Kullan
Yemek Takımın ayrı güzel
Kırmızı Teflon Tencere, Seramik mi? Bernardo'dan mı Aldın? Fiyatı nedir?
bu da köşe takımımmm :))))
Canım heşeyin gerçekten çok hoş yemek takımın özellikle köşe takımın ne kadara aldığını öğrenebilir miyiz?Güle güle kullan hepsini de :)
çok teşekkür ederim :)köşe takımımı 3000 tl ye aldık takıma ek olarak bir de tekli modülünü aldık baya yakın bi tanıdık bulduk yoksa sadece köşe aslında o fiyata enzadan aldık bu arada.
çok begendim hepsini.d
herkesn çeyizindede bernando var genelde.d
yemekt akımın markası ne canım. bide fiyat alsam olurmu
çok teşekkür ederim :)köşe takımımı 3000 tl ye aldık takıma ek olarak bir de tekli modülünü aldık baya yakın bi tanıdık bulduk yoksa sadece köşe aslında o fiyata enzadan aldık bu arada.
canım İstanbulda mısın? Ben evlenince İstanbula taşınacağım ve bu takımdan ve de teklisinden almak istiyorum. Peşin mi aldın ? Çok mu soru soruyorum :S
güle güle kullanın ceyizlerinizi çok hoş gerçekten, city köşe takımını bende soruorm enza mobilyada fiyatı standart 3050 tl, üstelk 12 taksitle, bu kdr soran olmus söliym dedm, bi çok yerde var ayrıca, akbatı avmde ve marmaraforum avmde de consept mağazaları var bir çok ürünü bulabiliosunuz bunlarda onlardan biri, bayii aramak istemeyenler için![]()