benim canım yok mu?

o kapanan kapiyi açin siz
benim esimde sizinki gibi ama atar gider im çcougu basina ister baksin ister otursun berbaer aglasin
is saatleride çok asiri fazla geec 12 de geliyor isten

su an uç çocugumuz var
ilk ikinin arasi 19 aydi çok zorlandim sukur geçti ogunler, aksam yatip sabah kalkarlar buyudler artik

uç numara 5 aylik onuda buyuttummu tamamadir insallah :)
az sabir, geçecek bu gunler
kizlarin buyycek gidip uyyacak sabah okula çagiracaksin kalkmaycaklar :))

kendince biliyormuş. 5 dk ilgilenmeyi yeterli görüyor.
erkek bencilliği işte anneler bebek rahmine düştüğünden itibaren anne de

babalık sonradan öğreniliyor

çocuklara bakmayı kadının görevi görüyorlar:KK11:

emrivaki yap at çocukları başına gez dolaş işim var de bilmem ne

accık ta o uğraşsın anlar belki kıymetini

o kapanan kapiyi açin siz
benim esimde sizinki gibi ama atar gider im çcougu basina ister baksin ister otursun berbaer aglasin
is saatleride çok asiri fazla geec 12 de geliyor isten

su an uç çocugumuz var
ilk ikinin arasi 19 aydi çok zorlandim sukur geçti ogunler, aksam yatip sabah kalkarlar buyudler artik

uç numara 5 aylik onuda buyuttummu tamamadir insallah :)
az sabir, geçecek bu gunler
kizlarin buyycek gidip uyyacak sabah okula çagiracaksin kalkmaycaklar :))
maşallah Allah bağışlasın.
ben de yapıyorum bunları da tartışıyoruz sonunda. daha çok öfkeleniyorum zaten uykusuzum.
bir de 3.çocuk istiyor beyefendi. Allah isteyene versin, iki kuzum yeter bana.
Büyük kaç yaşında kreşe verseniz. .
yada yardımcı alsanız maddi durum ?
22 aylık. hem maddi imkan yok, hem ayrılamam henüz çok küçük bence.
erkek bencilliği işte anneler bebek rahmine düştüğünden itibaren anne de

babalık sonradan öğreniliyor

çocuklara bakmayı kadının görevi görüyorlar:KK11:

emrivaki yap at çocukları başına gez dolaş işim var de bilmem ne

accık ta o uğraşsın anlar belki kıymetini
yapmam mı? ev işi yaparken bile peşimde dolanıyor çocuklarla. hadi hadi diye başımın etini yiyor.
onun hiç işi bitmiyor. evde bile kendine iş icad ediyor.
afedersiniz wc de biraz fazla kalsam kapıya vuruyor çocuklar durmuyor diye. orada bile rahat bırakmıyor.

Anne olmak zor olsa gerek. .
Dünyanın en güzel duygusudur heralde. .
rabbim herkese nasip etsin (banada)

saat 7 de kalkıp 5 te eve gelen adam 11 de önce uyumamalı yok yani öyle bişey iki çocuk varken uyku keyfi yapamaz 6 saat boyunca 15dk ilgilense ben olsam sinir krizi geçirirdim büyük kızınız artık gece hiç uyanmadan yatabilecek yaşta 9 aylık olanada düzen oluşturmaya başlayın biraz rahatlarsınız alın küçüğü yanınıza alışveriş yapın yürüyüş yapın bırakın büyüğü babasına ararsa açmayn biraz sorumluluk alsın

saat 7 de kalkıp 5 te eve gelen adam 11 de önce uyumamalı yok yani öyle bişey iki çocuk varken uyku keyfi yapamaz 6 saat boyunca 15dk ilgilense ben olsam sinir krizi geçirirdim büyük kızınız artık gece hiç uyanmadan yatabilecek yaşta 9 aylık olanada düzen oluşturmaya başlayın biraz rahatlarsınız alın küçüğü yanınıza alışveriş yapın yürüyüş yapın bırakın büyüğü babasına ararsa açmayn biraz sorumluluk alsın
sinir krizi falan işe yaramaz. adam bildiğinden şaşmıyor.
dün hafta sonu dışarı çıkalım dedim, bir sürü bahane öne sürüyor. en sinir olduğum bahane de iki çocukla bu sıcakta dışarda işin ne? demesi. iyi gelme ben giderim dedim ama geldi. ama çenesi durmadı, dır dır dır dır. bıktım bağırdım haliyle sokak ortasında. eve dönene kadar tartıştık. çok insanfsız ve düşüncesiz olduğuna inanmaya başladım artık. bu gençken böyleyse yaşlılıkta daha beter çekilmez olur diye düşünmeye başladım.
evliliğin ilk yıllarında annesiyle bir olup beni ezmek istemesinden bu yana yaptığı her şey geliyor aklıma. daha geçen gün market alışverişi yapmış, liste vermediğim halde. kendi sevdiği her şeyi almış, benim sevdiğim şeyleri neden almadın diyorum, istemedin ki diyor. e kendine alırken hanım da şunları sever alayım diye düşünemedin mi diyorum. alırım ya hiç almadım ki sanki diyor. cidden anlamıyor mu anlamak mı istemiyor. ne düşüneyim bilemiyorum.
dünden bu yana o kadar kırgın ve üzgünüm ki.

X