Benim Bir Sorum Daha Olacak

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
kızlar beni hatırlamayan varsa ben cemrenaz 5 aylık hamileyim kaşıntımın yanında bir sorunumun daha olduğunu keşfettim hapşırık günde 4-5 kez hapşırıyorum acaba benim gibi olan varmı neden kaynaklanıyor olabilir beni çok rahatsız etmiyo ama takıntı ettim işte acaba neden diye şimdiden vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ediyorumm ...sevgili doktorlarım benim....:roflol:

canım sorma bende nasıl hapşırıyordum anlatamam.hayatımda öyle birşey yaşamadım valla.sabah akşam hiç farketmiyordu.hem de bir kere değil üstüste birkaç kez.çok afedersin,burnumda hiçkir olmazdı,nasıl doluyordu.gerçi hala öyle.hapşırıklarım geçti ama burun temizleme olayı hala geçmedi.sanırım eskiye oranla daha sık nefes alıyoruz andan kirleniyor.ama hapşırık neden oluyordu bilemiyorum valla.ama yalnız değilsin..sıkma canını.şimdi 33+5 günlük hamileyim.kızıma kavuşmama az kaldı.inşallah sağlıkla mutlulukla alırız bebişleri kucağımıza.....

valla kızlar ben 3 aylığım hapşuruyorum ama hiç bununla bağlantı kurmamıştım bahardan falan diye düşünmüştüm demek ki sizdede olduğuna göre bununla ilgisi var ilginç durun bakalım ta neler öğrenecez

Bende 4 aylığım ben de de aşırı hapşurma var ardarda ama hamilelikten olduğunu hiç düşünmemiştim benim burnum zaten 3 aydır kanıyo ve içi hep kupkuru afedersiniz bi kitapta hamilelikle beraber burun mukozasınında değiştiğini okudum.Silmek için dokunamıyorum bile hep yara bere içinde anlayacağınız değişmeyen bi tarafımız kalmıyacak herhalde 9 ayın sonunda

X