BENİM BİR FİKRİM VAR ! SİZ NE DERSİNİZ ?

Bu sekilde dusunemler kimler hem guncellemeye gerek kalmaz hem de kim ne eklemisse en son sayfadaki de gorunur sonucta urune bakilack

Kazan bey daha once ben bu durumu ilk farkettigimde bir kac ay onceydi oneri niteliginde bir konu acip nevreste ve mune hnimla gorusmustum o zaman sizi tanimiyordun keske sizde gormus ce fikir belirtseydiniz herkese ulasmaya calismistim cozum icin cok ugraasmistim

bu bolum bende bagimlilik yapti ustelik bolumu ilk kesfettigimde usenmeden o heyecanla 1.sayfadan son sayfa kadar olan artik su an kacsa 250 mi oraya kadar yek yek inceleyen benden baskasi olmamistir sanirim ancak inanin simdi 2.sayfaya bile tek tek bakarken zorlanabiliyoruz kiminin 100 kiminin 20 sayfalik konusu oluyor urun gormek yorucu olabiliyor

1.ben cozum onerisi seklindeki fikrimi daha once de kategorilerden yana sunmustum o konumu tekrar paylastim okursanuz sevinirim.belki biraz bu sorunlara katkisi olabilir evet biraz zahmetli gibi ama isteyen o kategorilere urun eklerse herkes daha rahat istedigine ulasir diye dusunuyorum.

2. ayrica onceden ilk sayfaya sinirlama ol/dan urun eklenebiliyordu herkes ilk sayfada duzenleme yapabiliyordu.urun sinirlandirmasina neden geek duyuldu ve konu basliklarini bir ara kendimiz degistiriyorsuk o cok guzeldi neden kaldirildi

3. ya da bit pazari alt kategorisinde ariyorum
satiyorum
Takas
Yardim
bubi alt baslikar acilabilir.

4.ayrica urunler satildikca resimleri kaldirabilsek hem sayfa sayisi azalir hem yeni urun eklendiginde diger urun arkada kalmaz ,cunku genelde ilk ve son safyalara bakiliyor ,son sayfada yeni eklendikce diger yeni urunler geride kaliyor gorunmuyor.guncellemelerden gelen uyarilarda bizleri uzuyor .ben son zamanlarda kendimi durdurmak icin farkli sayfalara yoneldim mesela yoksa dedigim gibi bagimlilik yapmisti ama yeni urun de bulamayinca ve varolan urunleri de gosteremeyince nasil bitirip konuyu kapatabiliriz firsat buldukca ilk 2 sayfaya bakarak urun arayan birine ben de şu var ya da begendigim bir urun hakkinda bir sey sormak icin girerken buluyorum kendimi dolayisiyla kendime urun aramak satabilmek ya da takaslyabilmek geride kaliyor kendimi kontrol icin baskalarinin sayfasina bakip guncelleme yapmamaya calisirken kendi sayfamdakiler de oylece duruyor .burayi seviyorum buranin heyecaninida kaybetmek istemiyorum

Duyarliliginiz icin cok tesekkurler gerceken bir cozum bulunmali bence

Ek olarak aklima gelenler sunlar mesela ben farkli bir platformda hesap actim orda bu bahsettigim kategorileme isini albüm seklinde yaptim ekledigim kisiler tek tek albumlerimin icerisine bakabiliyor.satis yaptiysam ordan urunumu silip kaldiriyorum .satis ve takas yapilanlar baslikli albumume ekliyorum burada neler sattigim gorunuyir.Ayrica referanslarim seklinde bir albumde actim orayada simdiye kadar yaptigim satis fislerimin toplu gorselini ekliyorum guven ve memnuniyet anlaminda.

Mesela burda da böyle olabilir bir uyenin actigi konulari arattirmak yerine albumlerini de ararttirabiliriz bu da baska bir onerim secenek tabi ve satilnlr kaldirilbilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…