bende ücretsiz bölümünü destekliyorum :)Bence birde ihtiyac sahiplerine ucretsiz bölümü olmali yada ucretsiz basligi altında bazi seyler verebiliriz.yardim bölümü olabilir sahipsiz hayvan barinaklari vs kucucuk bir battaniyeye bile muhtac..ne biliyim olsa iyi olurdu
Bence birde ihtiyac sahiplerine ucretsiz bölümü olmali yada ucretsiz basligi altında bazi seyler verebiliriz.yardim bölümü olabilir sahipsiz hayvan barinaklari vs kucucuk bir battaniyeye bile muhtac..ne biliyim olsa iyi olurdu
Bi yandan da mahalle esnafını kapatıp 'tek çatı altında toplansın' mantığıyla açılan AVM plazaları andırıyor fikir. :)
Ben zahmetli olsa da buranın kalabalık dağınıklığını, rekabetçi başlıkları alt alta okumayı seviyorum. Bayram üstü çarşı pazar havası hoşuma gidiyor, nedendir bilinmez. :)
aynısekılde benımde var ama gercek ıhtıyac sahıbını bılmesek de sıtenın anasayfasında kadınlar klubunun yanı destekledıgı sosyaöl sorumluluk projelerı vardı yanılmıyorsamEskiden takas bölümü dediğiniz gibi tek çatı altındaydı ancak bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye kendi ürün koyduğu sayfayı güncelleyip duruyor diğer yeni ürün ekleyen arkadaşların resimleri 2.plana düşüyordu.
Aslında ayakkabı,çanta,kıyafet vs başlıkları altında tek başlıklar olsa daha iyi ama dediğim gibi bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye sürekli güncelleme yapıyor.
Ayrıca ücretsiz ürünleri bende destekliyorum,mesela benimde verecek çok ürünüm var ama gerçekten ihtiyaç sahibini bilmem lazım.
Sayet katagorilerine gore ayrilirsa bu işi ticari olarak yapan diger siteler gibi gözükebilir böyle daha samimi ve doğal ama yardım sayfası gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?