BENİM BİR FİKRİM VAR ! SİZ NE DERSİNİZ ?

ilksan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.058
115
173
49
ARKADAŞLAR SİZDE FİKİRLERİNİZİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM.

Bu başlık altında hepimiz ihtiyacımız olmayan eşyaları takas ya da satış yoluyla yeniliyoruz.bu sayede çok acil kullanmadığımız eşyalar dolplarımzda yer işgal etmemiş ve ihtiyaç duyan birine ulaşmış oluyor bizlere bu imkanı sağlayan kadınlar klübü sitesine çok teşekkür ederiz aynı zaman da bu sayede güzel arkadaşlıklarda kuruluyor üstelik herksin birbirine yaklaşımı çok samimi ve mesafeli .site yönetimini titiz çalışmalarından dolayı tebrik ederim .en azından benim için çok bağımlılık yapan bir bölüm bu.

Benim düşüncem şu ;hepimiz bir şeyler arıyor ya da satıyoruz .bir ürün ararken tek tek başlıklara bakmak bazen yorucu ve zaman kaybı oluyor.ilk bu bölüme girdiğimde hiç üşenmeden kaç sayfa varsa en son sayfalara kadar incelemiştim mesela.

Siz ve site yönetimi ne der bilemiyorum ama aradığımız ve sattığımız ayrıca ve takas başlığı olarak 3 başlık olsa ürüne göre sayfalar düzenlense nasıl olur .bu ana başlıkların altında da ürün türü olsa mesela pantolon,gömlek,elbise,aksesuar,çanta,ayakkabı vs gibi satış için ekleyeceklerimizi buna göre eklesek ya da aradıklarımızı buna göre arasak nasıl olur?

Lütfen fikirlerinizi söylermisiniz sizde ?

Bence birde ihtiyac sahiplerine ucretsiz bölümü olmali yada ucretsiz basligi altında bazi seyler verebiliriz.yardim bölümü olabilir sahipsiz hayvan barinaklari vs kucucuk bir battaniyeye bile muhtac..ne biliyim olsa iyi olurdu

Bence birde ihtiyac sahiplerine ucretsiz bölümü olmali yada ucretsiz basligi altında bazi seyler verebiliriz.yardim bölümü olabilir sahipsiz hayvan barinaklari vs kucucuk bir battaniyeye bile muhtac..ne biliyim olsa iyi olurdu
bende ücretsiz bölümünü destekliyorum :)

Kesinlikle onu da eklediğimi sanıyordum demek ki yazarken atlamıştım teşekkürler milka84 :)

Başka neler olmalı sizce? Bunlara ek olarak ve bu fikrimi destekliyormusunuz ? Aradıklarımızı y da sayacaklarımızı gruplayarak istediklerimizi daha rahat ulaşabiliriz diye düşünüyorum.

Bi yandan da mahalle esnafını kapatıp 'tek çatı altında toplansın' mantığıyla açılan AVM plazaları andırıyor fikir. :)
Ben zahmetli olsa da buranın kalabalık dağınıklığını, rekabetçi başlıkları alt alta okumayı seviyorum. Bayram üstü çarşı pazar havası hoşuma gidiyor, nedendir bilinmez. :)

Eskiden takas bölümü dediğiniz gibi tek çatı altındaydı ancak bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye kendi ürün koyduğu sayfayı güncelleyip duruyor diğer yeni ürün ekleyen arkadaşların resimleri 2.plana düşüyordu.

Aslında ayakkabı,çanta,kıyafet vs başlıkları altında tek başlıklar olsa daha iyi ama dediğim gibi bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye sürekli güncelleme yapıyor.

Ayrıca ücretsiz ürünleri bende destekliyorum,mesela benimde verecek çok ürünüm var ama gerçekten ihtiyaç sahibini bilmem lazım.

Bi yandan da mahalle esnafını kapatıp 'tek çatı altında toplansın' mantığıyla açılan AVM plazaları andırıyor fikir. :)
Ben zahmetli olsa da buranın kalabalık dağınıklığını, rekabetçi başlıkları alt alta okumayı seviyorum. Bayram üstü çarşı pazar havası hoşuma gidiyor, nedendir bilinmez. :)

Kesinlikle bende öyle üşenmeden bölümün son sayfaya kadar. bakan insanım.özellikle yeni biri eklendiğinde yeni ürünler geldiğinde çok tatlı bir heyecan oluyor.ama bazen aynı sayfaya farkında olmadan bir kaç kez baktığım veya farkında olmadan bir konuya bir kaç kez mesaj attığım olmuş mesela bunları kontrol etmek bazen yorucu olabiliyor.zaten kategori olduğuna da yeni ürün eklendiğinde aynı heyecanın olacağını ve o ürünü bir kaç değil de tüm üyelerin göreceğini düşünüyorum

Eskiden takas bölümü dediğiniz gibi tek çatı altındaydı ancak bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye kendi ürün koyduğu sayfayı güncelleyip duruyor diğer yeni ürün ekleyen arkadaşların resimleri 2.plana düşüyordu.

Aslında ayakkabı,çanta,kıyafet vs başlıkları altında tek başlıklar olsa daha iyi ama dediğim gibi bu seferde herkes kendi ürünleri görülsün diye sürekli güncelleme yapıyor.

Ayrıca ücretsiz ürünleri bende destekliyorum,mesela benimde verecek çok ürünüm var ama gerçekten ihtiyaç sahibini bilmem lazım.
aynısekılde benımde var ama gercek ıhtıyac sahıbını bılmesek de sıtenın anasayfasında kadınlar klubunun yanı destekledıgı sosyaöl sorumluluk projelerı vardı yanılmıyorsam
ıste onlara da yollanabılır
yada barınaklara bılemedım

Sayet katagorilerine gore ayrilirsa bu işi ticari olarak yapan diger siteler gibi gözükebilir böyle daha samimi ve doğal ama yardım sayfası gerekli.

Pantolon gömlek diye ayrı başlık iyi olmaz ama
Satanlar
Arayanlar
Ayrı olması gerçekten çok gerekli

Sayet katagorilerine gore ayrilirsa bu işi ticari olarak yapan diger siteler gibi gözükebilir böyle daha samimi ve doğal ama yardım sayfası gerekli.

bencede herkesin bir dükkanı var gibi bu şekilde olması daha samimi. arayanlar, satanlar ve takas yapanlar olarak kategorilere ayrılabilir. benim de ücretsiz vermek istediğim eşyalrım var ama gercek ihtiyaç sahiplerine ulaşması önemli...

benim söylemeye çalıştığım bu zaten bu ana başlıklar altında kişiler ne aradığını veya ne satacağını daha kolay bulabilir.mesela satanlar başlığı altında neler satılacağı gibi.çünkü bazen bir üyenin bile 100 ü geçen sayfa sayısı oluyor eğer güncellenmemişse tekm tek bakmak ve sormak zorunda kalbiliyoruz.satılan ürünlerde silinemediği için zor olabiliyor .ya da sayfamızı bir gün bile güncelliyemediğimizde 3-4 sayfa gerilere gidip arkalarda kalıyor ve satış şansı da azalıyor.Bu şekilde daha samimi görtündüğü doğru ama bu bir öneri sadece tabiki diğer üyelerinde fikirleri doğrultusunda bir düzenleme yapılırsa ve buna sitge yönetimide olumlu bakarsa neden olmasın

Back