- Konu Sahibi giresunluu
daha öncede yazmıştım arkadaşlar 4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz ve çoook kalabalık bi aile oldukları için sıkıntı cekiyorum ama su aralar bana gidip gelmemelri yada emrivakileri değil meselee bileziklerim sürekli şakayla karısık verirsin bi tane bilezik yaparız deyip duruyolar yok yeni arsamı alsak yok yeni evmi,yada zeytin bahçesimi yada yan arsayımı sürekli plan yapıyolar ve bizide katıyolar ben istemiyorumm onlarla hiç bi ortak işe girmek istemiyorum babası yapmadı suan oturdugumuz evi eşim calıştıda bi araya geldindi 3 kat ev yapıldı eşiminde katkısı oldu yanı miras bırakmadı bıze sürekli evin mi var ev sahibimi oldun diyolar eşime yani yıne ortak bi iş olsa yıne bizim olmicak eşim baş edemiyo anlıyrm ama bizi yıpratıyo bugun sınırlendım bende suskunlugumu bozdum eşime söylendim milletin taktığı 10 gramlık bileziklere laf ediyolar keske bana 10 gram taksalardı ama benım olsaydı dedim yada kiralasaydınız hemen almayamı calısıyolar dedim düğünde göstermelik takardınız sonra alırdınız sürekli lafıda olmazdı dedim istemedilerki dedi isteseler nolurkı dedi daha acı konusurum sus dedim eşime susarım ama konustugumda bozarım çok kötü ama bu durum benım sınırımı bozuyo zaten bizim kredi borcumuz var her ay kesılıyo maaştan bn bize kalandan arttırıp kenara koyuyorum kredı borcumuz bitince araba almayı planlıyorz ama bizi rahat bırakmıyolar daha genciz neden borc altına gireyım olmayan bebeğim için harıl harıl ev planı yapım zaten bi evim var sukurler olsun zaman gösterir gerisini ben mi yanlıs düşünüyorum kendımızı neden sıkalım ki..