- Konu Sahibi sweetwitchhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
güle güle kullan canım bizde daha yeni yaptırıyoruz üstü beyaz altı siyah olacak inşallah![]()
bende aynı şekilde istiyorumm bi yerde gördüm çok güzel duruo gerçekten:) üst dolaplar beyaz alt dolaplar siyah tezgahıda beyaz düşünüyorum sen nasıl yaptırmayı düşünüosun canım?
gule gule kullan canim super olmus,bende bu aralar mutfak dolaplarina bakiyorm degistirmek istiyorm,beyaz dusunuyordum,galiba bende beyaz yaptircam,tertemizgeliriz kahveni içmeye
![]()
benim mutfak dolaplarım sizin dediğiniz gibi alt dolaplar siyah üst dolaplar beyaz tezgahımı özelikkle siyah yaptırdım ve iyikide öyle yaptırmışım harika oldu kesinlikle tavsiye ederim siyah tezgah çok güzel duruyo
merhaba,
mutfağınız çok güzelmiş. tahmini maliyeti ne kadara mâl oldu acaba? bende yaptıracağımda. teşekkürler...
canım gğle güle kullan mutfağını çok güzelmiş...bir şey dikkatimi çekti davlumbazın arkasına denk gelen duvarda kiriş var benim de aynen bu şekilde ama benimki ince kiriş değil daha kalın orası sıkıntılı biraz nasıl yaptılar seninkini metal boruyu keserek mi taktılar oraya ?ben de öyle yapın dedim ama o zaman da baca borusu sıkışıyo merak ettim seninki nasıl bacalı mı filtreli mi davlumbazın?
cok ferak ve duzenli.....