Mutfak Dekorasyonu benim beyaz mutfağımmm...

sweetwitchhh

duru'nun annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
515
3
318
Manisa
$Fotoğraf0.. (1).webp
$Fotoğraf0.. (2).webp
$Fotoğraf0...webp

bayıldımmmmm çok güzel bizde bu aralar ev bakıyoruz almak için ve netten özellikle beyaz lake mutfaklara bakıyorum. yaptırmak istediğim mutfak bu işte. süperrr Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin çok şık beyazın asaleti işte süperr evinin diğer kısımlarınında resmini koyar mısın eminim onlarada beyaz hakimdir :))

güle güle kullan canım bizde daha yeni yaptırıyoruz üstü beyaz altı siyah olacak inşallah:nazar:

bende aynı şekilde istiyorumm bi yerde gördüm çok güzel duruo gerçekten:) üst dolaplar beyaz alt dolaplar siyah tezgahıda beyaz düşünüyorum sen nasıl yaptırmayı düşünüosun canım?

bende aynı şekilde istiyorumm bi yerde gördüm çok güzel duruo gerçekten:) üst dolaplar beyaz alt dolaplar siyah tezgahıda beyaz düşünüyorum sen nasıl yaptırmayı düşünüosun canım?

benim mutfak dolaplarım sizin dediğiniz gibi alt dolaplar siyah üst dolaplar beyaz tezgahımı özelikkle siyah yaptırdım ve iyikide öyle yaptırmışım harika oldu kesinlikle tavsiye ederim siyah tezgah çok güzel duruyo

gule gule kullan canim super olmus,bende bu aralar mutfak dolaplarina bakiyorm degistirmek istiyorm,beyaz dusunuyordum,galiba bende beyaz yaptircam,tertemiz;)geliriz kahveni içmeye :P

benim mutfak dolaplarım sizin dediğiniz gibi alt dolaplar siyah üst dolaplar beyaz tezgahımı özelikkle siyah yaptırdım ve iyikide öyle yaptırmışım harika oldu kesinlikle tavsiye ederim siyah tezgah çok güzel duruyo

siyah tezgah bana kapatır gibi geldiği için beyazı tercih edicem bilemiyorum kullanışlı olur mu?
Mutfağını merak ettim canım paylaşabilmen mümkün müü:) bizim dolaplar hazırlanıyor tezgah daha almadık.

slm gerçekten mutfağınız kullanışlı olmuş güle güle kullanın sizlere yardımcı olabilirim arkadaşlar ölçülü plan gönderirseniz mutfak cizebilirim :D bende iç mimarım her konuda yardımcı olmaya çalışırım :D

canım gğle güle kullan mutfağını çok güzelmiş...bir şey dikkatimi çekti davlumbazın arkasına denk gelen duvarda kiriş var benim de aynen bu şekilde ama benimki ince kiriş değil daha kalın orası sıkıntılı biraz nasıl yaptılar seninkini metal boruyu keserek mi taktılar oraya ?ben de öyle yapın dedim ama o zaman da baca borusu sıkışıyo merak ettim seninki nasıl bacalı mı filtreli mi davlumbazın?

canım gğle güle kullan mutfağını çok güzelmiş...bir şey dikkatimi çekti davlumbazın arkasına denk gelen duvarda kiriş var benim de aynen bu şekilde ama benimki ince kiriş değil daha kalın orası sıkıntılı biraz nasıl yaptılar seninkini metal boruyu keserek mi taktılar oraya ?ben de öyle yapın dedim ama o zaman da baca borusu sıkışıyo merak ettim seninki nasıl bacalı mı filtreli mi davlumbazın?

valla onları servis taktı o arada ev temizliyoduk inan hiç dikkat etmedim nasıl yaptılar .....

Benim de mutfağım eski ama beyaz insanın içi açılıyor oraya girince sizinkini de çok beğendim güle güle kullanın

Back
X