• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim bebeğimde gitti..kürtaj hakkında bilgi

shb35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
7
0
6
İzmir
evet bende bebeğimi kaybettim benimde başıma geldi. kalbi çalışmıyor kalmış 6 -2 de. 6-2de durmuş benim kuzum, durmuş kalmış ordda. oysa 10haftalık olamlıydı. ilk kızımda umutsuzca son ana kadar beklemiş son anda cenneti yaşamıştık. bu seferse öyle yapmadık hemen eşya arayışına girdik sonuç hüsran..
kürtaj olmam gerekiyormuş bugün öğrendik. bende bayramdan sonraya kalsın istiyorum. bu psikolojiyle de çok kolay olmayacak biliyorum ama doğru bir karar mı verdik bilmiyorum.kürtajını erteleyen var mı bir sakıncası oldu mu. doktyorum bir süre daha beklemesinde bir sorun yok dedi. ama düşebilirmişde.

Bence erteleme. Kendine de bayrami eziyet etme vardir rabbimin bir bildigi. Beklemek sakincali bir an once kurtaj olmalisin.

uff ya tüylerim diken diken oldu şimdi.büyük geçmiş olsun cnm ya...allah'ın vardır bir bildiği.benim de ilk gebeliğim böyle sonuçlanmıştı.ben hemen o gün kürtaj oldum.o psikoloji zaten beter bide ertelemek hepten yorardı beni.sonra etraftan duyduğumuz şeylerde vardır ya.kalkar rahim e falan birşey olabilir,allah muhafaza.bence hiç erteleme,kendini de onuda yorma cnm.Rabbim daha sonra nasip kısmet eder inşallah.ben 2 sene bekledim şimdi dünyalar güzelim var...aklıma gelmiyor değil,ama beklemem gerekiyormuş diyorum kendime.sende fazla bekleme cnm,her geçen gün sana eziyet ---yanlış anlama psikolojik anlamda---

üzülmemeye çalış herseyın hayırlısı.. bnde iki kere kürtaj oldum şimdide ilaç kullanıorm doktor bu seferde adet dönemin kısa yumurtalıkların çatlamıo olabir dedi .s

Allah sabır versin yazdıklarını okurken resmen yaşadıklarım gözümde canlandı :( öyle bi acı ki anlatamam yaşamayan bilemez

Back