benim bebegim beni uykudan hic uyandirmadi :( :)

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
29 haftalık hamileyim gunduzleri hareketleri guzel gece ilk yattigimdada guzel ama bebegim beni hic uykudan uyandiracak kadar tekmelemedi daha erken mi yoksa benim kizim cok mu tembell :)

Demek ki gece uyuyan bir bebeğiniz olacak inşaallah. :)

Uyandırcak kadar olanların uykusu çok hafiftir canım onun canı ne ki uyandırana kadar acıtsın :/ sadece fıkır fıkır olur titretir gece ıuyutmaz ama ben hiç uykumdan uyanmadım

Uyandırcak kadar olanların uykusu çok hafiftir canım onun canı ne ki uyandırana kadar acıtsın :/ sadece fıkır fıkır olur titretir gece ıuyutmaz ama ben hiç uykumdan uyanmadım

Bende oyle kimileri yaziyo ya uykum dan uyandiriyo diye onun icin sorun benim kizimdami diye merak ettim :) neyse tek ben degilmisim

Canim o hic belli olmuyo ki ben bi kez oyle uyandim o da ilk hissettigim 20.hafta donemlerindeydi sonra uykudan uyanacak kadar hic olmadi ama sabah ben uyanir uyanmaz ya da gece uyumadan gun icinde falan cok hareketli onemli olan da bu zaten :)

Canim o hic belli olmuyo ki ben bi kez oyle uyandim o da ilk hissettigim 20.hafta donemlerindeydi sonra uykudan uyanacak kadar hic olmadi ama sabah ben uyanir uyanmaz ya da gece uyumadan gun icinde falan cok hareketli onemli olan da bu zaten :)

Aynen benimkininde duzeni oyle canim sabah uyaninca uyaniyo aksam yatarken hareketli gun icindede kipir kipir :) kuzularimizi bize bagislasin rabbim

29 haftalık hamileyim gunduzleri hareketleri guzel gece ilk yattigimdada guzel ama bebegim beni hic uykudan uyandiracak kadar tekmelemedi daha erken mi yoksa benim kizim cok mu tembell :)

canım benimkide tam tersi. 1 aydır geceleri 3 buçuk 4 ten önce uyuyamıyorum. saat 12 buçuk, 1 de başlıyo. burnumda nefes alma problemim olduğu için sağa yatamıyorum, sola yatıyorum. bi tekmeliyo kiii, fırlıyorum yataktan :) sağa dönüyorum aynı şekilde.bende sürekli dönüp duruyorum yatakta. bide babası işten gelince, oğlusum diye seslendiği anda çıldırıyo. karnım bi o tarafta bi bu tarafta gidiyo

Demekki hepsinin saati farkli bizimkide babaya asiri duyarli :)

Bizimkininde babaya zzaafi war ama ole gece uyandirma huyu yok demekki hepsi farkli farkli :) :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…