Mune Abla bu dediğin keşke herkese her kesime her düşünceye eşit uygulanabilse...O bazı gazeteler kepazelik,rezillik,dejenere ahlaksız gençlik başlıklı haberleri altında birasını yudumlayan genci ifşa ederken,erkek arkadasıyla sarılmış,hadı abarttım opusurken fotografları yayınlanırken izin almayı akıllarından geçirdiler mi ?Asla.Bu fotografı yayınlamaları dogru mu ? Asla ..Ama bizde ahlaklı haber anlayısı işte bu kadar sığ.
İşte gülüm basın, siyasiler, insanlar kısaca bizler, toplumun her kesiminden insanlara, farklı kültür ve anlayışlara, inançlara saygılı olsak, insanları böyle uluorta teşhir etmesek, parmakla göstermesek ne ötekileşiriz ne de insanları mağdur ederiz.
Tecavüzcünün, katilin yüzünü bantlıyorlar ama böyle durumlarda tepeden tırnağa teşhir
Hani basın ahlakı? Tecavüzcüyü teşhir et, teşhir et de yüzüne tükürelim
Konuyu yine başörtülü ve aciklik konusuna getirmisler ne alaka şimdi her başı örtülü başindakine layik mi yaşiyor yada her başi aciğa hersey yapar eder mi deniliyor anlamadim Rabbim islah etsin biz önce kendimize bakalim kimseyi yargilamamiz haddimize degil haddimizi bilelim..
Bu nasıl bir şuur nasıl bir psikolojidir yahu..Kul hakkından, hırsızlıktan, yolsuzluktan yani hiç bir şeyden utanmayan zihniyet, baş örtülü bacının omuzlarda oturmasından utanıyor..
Bakın kaybolan, öldürülen, tecavüze uğrayan kadın ve çocukların sayısı her geçen gün artıyor, bu tablodan utanın asıl siz.
Her geçen gün çoçuklar öldürülüyor, kiz çoçuklari dedesi yasindaki adamlar ile evleniyor, cahil anne baba, çoçuk üstüne çoçuk yapiyor, gençler üniversiteye gidemez halde oldu, fakirler daha fakirlesiyor ve devlet o fakirin parasini çaliyor,..
Bunlar rahatsiz edici degilde, bir basörtülü kizin oturma seklimi rahatsiz edici? Bu nasil basit bir politikaci ya? Dindar olabilirsin fakat bir siyasetçi olarak biraz laflarina dikkat edilmesi gerekiyor. Gerçe niye ondan bekliyelim ki. Erdogan aleviler için "bunlar alisiz ateist" dedikten sonra, bu sahisin söyledigi laflar yine hafif kaliyor.
Ve Mune ablaya katiliyorum. Ilk o fotorafta benim dikkatimi çekmisti. O kiz'a gerçekten yazik oldu. Basörtülü olup, olmasin, insanin özel hayati denilen birsey var. Hiç kimse izinsiz fotoraflar yayinlanmamasi gerekiyor!