Benim başörtülü bacımı omuzlarına oturtmuşlar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Benim başörtülü bacımı omuzlarına oturtmuşlar

7

​

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, katıldığı Düzce Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde başörtülü kızların erkeklerin omuzlarında oturmalarından şikayet etti.
Sosyal medya hesabından "dünkü Düzce Üniversitesi'nin bahar şenliklerinde başörtülü kızların erkeklerin omuzlarında oturmalarını utanarak izledim. Ahh değerler nerede" yazan Özdağ şöyle devam etti:"Insan başının olduğu yer de değil aklının olduğu yerdedir aklını o nurdan örtüyle örtenlere ihtiyacımız var nice örtünmüş var açılmaya aday. Nice açık var kapanmaya namzet insan başının olduğu yer de değil aklının olduğu yerdedir."
Özdağ'ın sözleri sosyal medyada kimileri tarafından olumlu karşılanırken kimileri tarafından ayrımcı bulundu.
İşte o mesajlar:

Odatv.com

​
http://odatv.com/n.php?n=benim-basortulu-bacimi-omuzlarina-oturtmuslar-1105141200

abicim sana ne ya.
ötekileştirmeye devam. bıkmadınız. sAna ne. oturur oturur. pehhhh

Son düzenleme:
şu erkeklerin kadınlara hareketlerine karışmasından illallah geldi. git ötede oyna ya.

Dünkü İtülü Müslümanlar ve unıversite şenlikleri konusundan sonra iyi geldi bu konu :)
Herkesin yaşam tarzıdır.İster omuza çıkar ister başına.İster içer ister s*çar.
KİMSE KİMSENİN HAYAT TARZINI YARGILAYAMAZ deyip noktalayalım konuyu.

bacın da gayet memnun görünüyo şahsen

Hmmmm bahar şenlikleri yüzünden oluyor bunlar şenlik olmasaydı böyle olmayacaktı kim icat etti bu bahar şenliğini
İcat edenler tüh sizin sıfatınıza

Bunların hepsi Avrupa özentiliğimiz yüzünden oluyor özentiyiz biz, eziğiz
Zamanlama ne kadar da manidar tamda iki gün önce İTÜ'lüler tarafından bahar şenliğine laf söylenmişken.

Şimdi bu fotoğraftaki kızcağız için aslında baş örtülü değil, mizansen yapılmış, mahsus yapılmış derlerse şaşırmam, şaşıran yerlerim felç oldu artık

oturacak yer yokmus demek, omuzlara oturmuslar yalnız bu hatun turbanlı, açık olsaydı vay onun halıne
hakaretler havada ucusurdu. demek ki her şey zıhnıyette bıtıyor

Yalnız aklıma takıldı, bu kızın fotoğrafı izni dahilinde mi yayınlanmış?
Kızcağızın teşhir edilmesini doğru bulmadım, bizde yayınlanan haberlerden bile kendine vazife çıkaranlar çok, kız sokakta tepki alabilir, şiddete maruz kalabilir.

Acik kapalı ne farkeder insan icinde olmali edep .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onda haklısın. hoş değil. yüzünü buzlandırmalıydılar..

Ahahahhhah
Gülesim yoktu iyi geldi haber

Bu nasıl bir şuur nasıl bir psikolojidir yahu..Kul hakkından, hırsızlıktan, yolsuzluktan yani hiç bir şeyden utanmayan zihniyet, baş örtülü bacının omuzlarda oturmasından utanıyor..

Bakın kaybolan, öldürülen, tecavüze uğrayan kadın ve çocukların sayısı her geçen gün artıyor, bu tablodan utanın asıl siz.

onda haklısın. hoş değil. yüzünü buzlandırmalıydılar..

Değil mi ama sonuçta genç bir kız, bu kızcağız açık olsa edepsiz, ahlak yoksunu diye hırpalanırdı, baş örtülü olduğu için değerlerimizi hiçe saydın, baş örtüsü takıp neler yapıyorsun, günahkar diye hırpalanır.

Üniversiteli pırıl pırıl bir kızı hedef göstermemeliydiler, yüzü de güzelmiş Allah nazardan saklasın

bende beğendim. çok güzelmiş.

Mune Abla bu dediğin keşke herkese her kesime her düşünceye eşit uygulanabilse...O bazı gazeteler kepazelik,rezillik,dejenere ahlaksız gençlik başlıklı haberleri altında birasını yudumlayan genci ifşa ederken,erkek arkadasıyla sarılmış,hadı abarttım opusurken fotografları yayınlanırken izin almayı akıllarından geçirdiler mi ?Asla.Bu fotografı yayınlamaları dogru mu ? Asla ..Ama bizde ahlaklı haber anlayısı işte bu kadar sığ.

biz toplum olarak insanları kategorize etmeye ekstra meraklıyız.açık kapalı,sağcı solcu,türk ve türk olmayanlar bir türlü bu huyumuzdan vazgeçmediğimiz gibi insanların nasıl,nerede, ne şekilde davranması gerektiğini bilirkişi olarak onaylamak veya reddetmek peşindeyiz. kadınların pak de hakettiği kıymeti görmediği bu zamanlarda ve böyle olaylarda bazı kesimler aslan kesiliyor sanki bazı değerler onların tekelindeymiş gibi hani bir laf vardır Yaradanımız Allah bile insanlar hakkındaki hükmünü ömürleri sona erdikten sonra veriyor da,.. biz aciz insanlar kim oluyoruz ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…