Kızın başı açık olsaydı oturmasını normal karşılayacak olması mı daha itici, yoksa kapalı olduğu için belli kalıplarda davranması gerektiğini düşünmesi mi karar veremedim
yok biterlermi. illa başıaçık yada kapalı kadınların hareketlerine laf edecekler. suçlayacaklar. başka dertleri yok bu bazı bazı adamlarınSana ne yani istediği yere oturur bi bitmediniz arkadaş
onda haklısın. hoş değil. yüzünü buzlandırmalıydılar..Yalnız aklıma takıldı, bu kızın fotoğrafı izni dahilinde mi yayınlanmış?
Kızcağızın teşhir edilmesini doğru bulmadım, bizde yayınlanan haberlerden bile kendine vazife çıkaranlar çok, kız sokakta tepki alabilir, şiddete maruz kalabilir.
onda haklısın. hoş değil. yüzünü buzlandırmalıydılar..
bende beğendim. çok güzelmiş.Değil mi amasonuçta genç bir kız, bu kızcağız açık olsa edepsiz, ahlak yoksunu diye hırpalanırdı, baş örtülü olduğu için değerlerimizi hiçe saydın, baş örtüsü takıp neler yapıyorsun, günahkar diye hırpalanır.
Üniversiteli pırıl pırıl bir kızı hedef göstermemeliydiler, yüzü de güzelmiş Allah nazardan saklasın
Yalnız aklıma takıldı, bu kızın fotoğrafı izni dahilinde mi yayınlanmış?
Kızcağızın teşhir edilmesini doğru bulmadım, bizde yayınlanan haberlerden bile kendine vazife çıkaranlar çok, kız sokakta tepki alabilir, şiddete maruz kalabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?