Gelinlik Ayakkabısı benım ayakkabılarım:)

çok şirinmş .. harika bayldm .. güle güle gyn inş.. ne yazık ki ben düğünmde topuklu gynemycm .. küçücük topukla bile blğm burklyr ..

Sade ve şık.Ben çok beğendim.Bilekten bağlamalı olması da dediğiniz gibi yürürken,oynarken daha rahat olmasını sağlar.Mutluluklar..

ayakkabıların çok güzel ama topuk kısmı senin canını sıkabilir eğer düğün düşünüyorsan. çok fazla ayakta kalmak ya da oynamak ayaklarını ağrıtır.
altına silikon taban koymanı tavsiye ederim topuklu ayakkabılar için satılıyor,çok fark eder en güzel gününde ayakların ağrımasın.

evet silikon taban alıcam ayakkabıcıda tavsıye ettı umarım agrımaz ayaklarım en cokta kram:2 gırer dıye korkuyorum normalde topuklu giymediğim için tedirginim

çok güzel çok beğendim güle güle giy.. benim ayaklarımda çok küçük yaa dün bende aldım bu ayakkabının burnu açık ve bilekten bağı yok. 35 bile büyük geldi ayağınma darallttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…