Gelinlik Ayakkabısı benım ayakkabılarım:)

bergennn

Akrep
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
89
2
48
Eskişehir
bende ayakkabılarımı aldım ayaklarım küçük olduğu için en güzeli bu oldu

Eklentiler

• $IMG358.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG359.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 92
bayıdım canım...giydiğin gün en mutlu günlerinden biri olur inşallah... ama biraz yüksek gibi geldi bana umarım zorlanmazsın...yoksa kramplardan uyutmuyor yüksek topuklular

Çok şık güle güle giy.
Benim gelin ayakkabım da böyle olacak

Mutluluklar

Son düzenleme:
bayıdım canım...giydiğin gün en mutlu günlerinden biri olur inşallah... ama biraz yüksek gibi geldi bana umarım zorlanmazsın...yoksa kramplardan uyutmuyor yüksek topuklular

mecburen aldım bu topuğu çünkü nişanlımla aramda baya bi boy farkı var bıraz kapatmaya çalıştık işte

Yeni hayatına mutlu adımlar atman dileğiyle çokk güzelll ve ayrıca rahat görünüyor.

cnm bayıldım ayakkabılarına bende böyle bişey istiyorum .İstanbuldamısın bilmiyorum ama nerden aldın acaba?yazarsan sevinirm cnm. :26:

canım arkadasım benim en iyisi senin olur inşallah bu arada eskişehirden alındı ayakkabılar....

aynısının 39 numara :) ve siyahını istemeye geldiklerinde giymiştim, çok güzel bir model..

çok zarif duruyorlar ayağında, güle güle giy inşaallah. benim de ayaklarım 34 numara hatta bazı kalıplarda 34 numara büyük bile geliyor sakıncası yoksa ayakkabılarını nereden aldığını yazar mısın ??

tesekkürler canım ,eskişehirde celal kundura var senın için özel bile yaptırabılıyorlar tavsiye ederim eskişehirdemı oturuyorsunuz bilmiyorum ama??

çok teşekkür ederim güzelim ilgin için, Konya'da yaşıyorum, profiline bakmadan İstanbul'da yaşadığını ve abime sipariş verebileceğimi düşünmüştüm ama eskişehir'de de kuzenim var ondan göndermesini rica edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…