Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

N Nmee341 başın sagolsun canım. Çok normal bizler yala düzensizlikler yaşayabiliyoruz. Bir süre takip et düzene binmezse gidersin bir kontrole. Endişe etme salatalık veya çoğu yiyecek regli etkileyebilecek bir şey değil.

Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Yani pıhtı şeklindeyse normal canim eski kan olabilir eğer devam ederse doktora gitmende fayda var kzum kist gibi birşeyler olabilir 😊 başın sağolsun kuzum biz senin ablan sayiliriz kanamanda fazlalık varsa kontrole git 🙏🏼

Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi
IMG_7123.png

Bende aşırıı şaşırdım ya normalde bizimde yorum yaptığımız topikte olan bir kız şoklardayım hiç böyle uslupta yazmamıştı 😮

LadyNurr LadyNurr hep öyle aslinda, daha önce ona laf yetistirecegim diye banlanmistim.
ama demek ki isine gelen topikte poncik biri olabiliyor:)

LadyNurr LadyNurr
Bende aşırıı şalırdım ya normalde bizimde yorum yaptığımız topikte olan bir kız şoklardayım hiç böylr uslupta yazmamıştı 😮
L LADYNUR
hep öyle aslinda, daha önce ona laf yetistirecegim diye banlanmistim.
ama demek ki isine gelen topikte poncik biri olabiliyor:)
[/QUOTE]
yenGEnC yenGEnC Vallaha canım o nasıl bir ağız o nasıl laflar okurken ağzım açık kaldı. 😦 evet demekki bize normal davranıyordu

Canım daha normal yaşın oturdukca 18-20 olana kadar anca kanamaların normale döncek ikinci adetinse normal yani ben 8-9 yaşlarındayken olmuştum o sancıyı hiç unutmuyorum canımdan can gitmşti ama çok normal sonra düzeliyor konu başlığına üzüldüm hep dik dur okulunu bitir ilerde cok başarılı hanım bir kız olucağına inanıyorum ❤️🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back