Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani pıhtı şeklindeyse normal canim eski kan olabilir eğer devam ederse doktora gitmende fayda var kzum kist gibi birşeyler olabilirBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi
oralı mısınız?Tenekeli mahallesi var canım gercekte. Hic duymadin mi izmir tepecik :)
yaa kes be sictirma öksuz cocuguna ferzegin yawrusu
Tenekeli miydi onu diyeydi bari jdjfjfj
Sanal klavyede atıp tutup birşey olmacagini sanıyor. İyi bir ders olur en azından. Yüreğinize sağlık şimdiden
Bende aşırıı şaşırdım ya normalde bizimde yorum yaptığımız topikte olan bir kız şoklardayım hiç böyle uslupta yazmamıştıGözlerime inanamadimnormal kafayla yazmadi heralde nasıl bir üslup
Bende aşırıı şaşırdım ya normalde bizimde yorum yaptığımız topikte olan bir kız şoklardayım hiç böyle uslupta yazmamıştı![]()
L LADYNURLadyNurr
Bende aşırıı şalırdım ya normalde bizimde yorum yaptığımız topikte olan bir kız şoklardayım hiç böylr uslupta yazmamıştı![]()
Sorma ben de uzuldum ama dayanamadim artikO yaş çocuğu da sebebi salatalıkta arayabilir yani kızımdan biliyorumüzüldüm üfff
Canım daha normal yaşın oturdukca 18-20 olana kadar anca kanamaların normale döncek ikinci adetinse normal yani ben 8-9 yaşlarındayken olmuştum o sancıyı hiç unutmuyorum canımdan can gitmşti ama çok normal sonra düzeliyor konu başlığına üzüldüm hep dik dur okulunu bitir ilerde cok başarılı hanım bir kız olucağına inanıyorumBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Şikayetçi ol ve yalvarsa bile affetme lütfen. Ceza almadan kiminle nasıl konuşacağını öğrenemeyecek gibi duruyor.