Ne dilersen dile, ben avukatim, gercekten burnundan fitil fitil getirecegim bu konuda soyledikleriniAaaaaaaaa ozur diliyorummmm teyzecim bidaha yapmiycammmmm
Hangi cocuk?Kes lan. Sen benim cocuguma kadar laf yap senn ölmüş anne babana baslarim bak
Tebiyesizliğin lüzumu yok doğru konuş insanlarla gelmişsin buraya bi ona saldır bi buna saldır yeter yaaa haddini bilKes lan. Sen benim cocuguma kadar laf yap senn ölmüş anne babana baslarim bak
Sen kemdini ne saniyorsun? Sen soyle ben soylemeyeyim öyle mi? Sen milletin anneligine anne olamayasina laf yap. Sonra gel bana yedirBenim olmus annem babama laf ediyorsun su anda, hepsini yedirecegim sana
Annenin cocuguHangi cocuk?
Kimse sana hakaret etmedi, sadecw bu konuda yazdiklarinin 3 yili varSen kemdini ne saniyorsun? Sen soyle ben soylemeyeyim öyle mi? Sen milletin anneligine anne olamayasina laf yap. Sonra gel bana yedir
Kendisi hamile şuan birdeKimse sana hakaret etmedi, sadecw bu konuda yazdiklarinin 3 yili var
anladim avukat hanimKimse sana hakaret etmedi, sadecw bu konuda yazdiklarinin 3 yili var
Bu sefer sert kayaya çarptı benceNe dilersen dile, ben avukatim, gercekten burnundan fitil fitil getirecegim bu konuda soylediklerini
kesinlikle katilmadigim bir dua.Neyse yine de beddua mı geri aldim. Sinir anıyla söyledim. Allah kimseyi cocuksuzlukla sınamasın
Ha şöyle...anladim avukat hanim
cok ozur dilerim avulat hanimcm affet.Kimse sana hakaret etmedi, sadecw bu konuda yazdiklarinin 3 yili var
Bas git, seni hamile halinle ya da yeni dogurdugun bebekten ayirip hapise attirmazsam bana da woman demesinler, teebiyesizcok ozur dilerim avulat hanimcm affet.
Yaaa gitsene bsimdan yazmaaaaBas git, seni hamile halinle ya da yeni dogurdugun bebekten ayirip hapise attirmazsam bana da woman demesinler, teebiyesiz
KEndi davalarinla ilgilen. Bu kadar issizmisinYaaa gitsene bsimdan yazmaaaa
Ben yazmayacagim artik, polis seni ifadeye cagirinca anlarsin ne yaptigini. Baslarin sana da zihniyetine de, alamadigin aile terbiyene deYaaa gitsene bsimdan yazmaaaa
Gidemem ki ifadeyeBen yazmayacagim artik, polis seni ifadeye cagirinca anlarsin ne yaptigini. Baslarin sana da zihniyetine de, alamadigin aile terbiyene de
Kız kadın seni hamile halinle hapse attıracak ne diyorsun senBEnim bir davam var. Ozelden yazsam yardimci olirmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?