Ben de seninkine etmedim. Edenlere söyledim. Farkindaysanız siz bana yazdınız.
Ferzeklik yazcaktim yanlis olduRehperlik
Umrimda bile degil. Ben size birşey demedim. Bu tarz yazan birine ne denir ki? Bunlar yaptigim her yoruma karisiyor. Bilerek yapiyorlar.Size ne güzel hamileymişsiniz mutluluğunuzu yaşayın dedim. Anlamsız bir şekilde herkese sarmışsınız çok iğreti duruyor onu ayrıca söyledim. Annelikten bağımsız. Ne geçti elinize bilmiyorum birazdan banlanırsınız.
Evet öyle, Hamdu senalar olsunSenn gbi bir annesi oldugu icin baya şansli gercekten.
Herkeslerin duasi kabul olsaydi…
Yaaa kes beee o karma sana gelsin insallah
Kizim ben zaten düzgün yaziyordum. Konuyu buralara sen getirdin. Anneligi açan sen oldunNoldu canın yanınca bir anda normal konuşmaya başladın? Çok mu zordu düzgünce konuşmak yazmak?
Ben kötü bir şey demedim :)Kizim ben zaten düzgün yaziyordum. Konuyu buralara sen getirdin. Anneligi açan sen oldun
Korku nelere kadir. Bu kadar insan benzer seyleri yazinca bi durup ne yapiyorum ben dedi heraldeNoldu canın yanınca bir anda normal konuşmaya başladın? Çok mu zordu düzgünce konuşmak yazmak?
Neyse yine de beddua mı geri aldim. Sinir anıyla söyledim. Allah kimseyi cocuksuzlukla sınamasınBen kötü bir şey demedim :)
Ya kizim ne korkusu ne diosn sen ya? Banlancagimi biliyorum senin kadar beyinsiz degilim. MaloşKorku nelere kadir. Bu kadar insan benzer seyleri yazinca bi durup ne yapiyorum ben dedi heralde
Ben almadim ama, dilerim ki bu hayattaki en buyuk sinavin bu olurNeyse yine de beddua mı geri aldim. Sinir anıyla söyledim. Allah kimseyi cocuksuzlukla sınamasın
Seni yarin sabah bu yazdigin sebebiyle savciliga veriyorum. Agzini topla artik yeter dediklerinYa kizim ne korkusu ne diosn sen ya? Banlancagimi biliyorum senin kadar beyinsiz degilim. Maloş
Konu sahibi annesi olmadigi icin bir soru sormus cevap bekliyor. Fake olmama ihtimalini dusunup su yorumlari okudugunu farz edin. Birbirinizle annelik yaristiriyorsunuz. Elestirirken bile ad hominem yapiyorsunuz. Diger arkadaslar yardimci olmaya ve yonlendirmeye calismis. Bence tadinda birakin.
yaa kes be sictirma öksuz cocuguna ferzegin yawrusuBen almadim ama, dilerim ki bu hayattaki en buyuk sinavin bu olur
Oksuz cocugun yardim istesihi konuda su yaptigin rezilligi omrun boyunca unutmazsin insallah
Bu konudaki hakaret ettigin herkesin de vermesi icin konusuyorum. Birden fazla islenince suclar, paraya cevrilmiyor, kurrulurum sanma hic yaniYa kizim ne korkusu ne diosn sen ya? Banlancagimi biliyorum senin kadar beyinsiz degilim. Maloş
Senn hayattaki en buyuk sinavin kocann seni s.....memesi o nolcakk ?yaa kes be sictirma öksuz cocuguna ferzegin yawrusu
Benim olmus annem babama laf ediyorsun su anda, hepsini yedirecegim sanayaa kes be sictirma öksuz cocuguna ferzegin yawrusu
Aaaaaaaaa ozur diliyorummmm teyzecim bidaha yapmiycammmmmBu konudaki hakaret ettigin herkesin de vermesi icin konusuyorum. Birden fazla islenince suclar, paraya cevrilmiyor, kurrulurum sanma hic yani
Kes lan. Sen benim cocuguma kadar laf yap senn ölmüş anne babana baslarim bakBenim olmus annem babama laf ediyorsun su anda, hepsini yedirecegim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?