Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

Ben de seninkine etmedim. Edenlere söyledim. Farkindaysanız siz bana yazdınız.

Size ne güzel hamileymişsiniz mutluluğunuzu yaşayın dedim. Anlamsız bir şekilde herkese sarmışsınız çok iğreti duruyor onu ayrıca söyledim. Annelikten bağımsız. Ne geçti elinize bilmiyorum birazdan banlanırsınız.

Size ne güzel hamileymişsiniz mutluluğunuzu yaşayın dedim. Anlamsız bir şekilde herkese sarmışsınız çok iğreti duruyor onu ayrıca söyledim. Annelikten bağımsız. Ne geçti elinize bilmiyorum birazdan banlanırsınız.
Umrimda bile degil. Ben size birşey demedim. Bu tarz yazan birine ne denir ki? Bunlar yaptigim her yoruma karisiyor. Bilerek yapiyorlar.

Noldu canın yanınca bir anda normal konuşmaya başladın? Çok mu zordu düzgünce konuşmak yazmak?
Kizim ben zaten düzgün yaziyordum. Konuyu buralara sen getirdin. Anneligi açan sen oldun

Konu sahibi annesi olmadigi icin bir soru sormus cevap bekliyor. Fake olmama ihtimalini dusunup su yorumlari okudugunu farz edin. Birbirinizle annelik yaristiriyorsunuz. Elestirirken bile ad hominem yapiyorsunuz. Diger arkadaslar yardimci olmaya ve yonlendirmeye calismis. Bence tadinda birakin.

Korku nelere kadir. Bu kadar insan benzer seyleri yazinca bi durup ne yapiyorum ben dedi heralde
Ya kizim ne korkusu ne diosn sen ya? Banlancagimi biliyorum senin kadar beyinsiz degilim. Maloş

Neyse yine de beddua mı geri aldim. Sinir anıyla söyledim. Allah kimseyi cocuksuzlukla sınamasın 🙏🏻
Ben almadim ama, dilerim ki bu hayattaki en buyuk sinavin bu olur 🙏🏻

Oksuz cocugun yardim istesihi konuda su yaptigin rezilligi omrun boyunca unutmazsin insallah

Konu sahibi annesi olmadigi icin bir soru sormus cevap bekliyor. Fake olmama ihtimalini dusunup su yorumlari okudugunu farz edin. Birbirinizle annelik yaristiriyorsunuz. Elestirirken bile ad hominem yapiyorsunuz. Diger arkadaslar yardimci olmaya ve yonlendirmeye calismis. Bence tadinda birakin.

Ben almadim ama, dilerim ki bu hayattaki en buyuk sinavin bu olur 🙏🏻

Oksuz cocugun yardim istesihi konuda su yaptigin rezilligi omrun boyunca unutmazsin insallah
yaa kes be sictirma öksuz cocuguna ferzegin yawrusu

Ya kizim ne korkusu ne diosn sen ya? Banlancagimi biliyorum senin kadar beyinsiz degilim. Maloş
Bu konudaki hakaret ettigin herkesin de vermesi icin konusuyorum. Birden fazla islenince suclar, paraya cevrilmiyor, kurrulurum sanma hic yani

Bu konudaki hakaret ettigin herkesin de vermesi icin konusuyorum. Birden fazla islenince suclar, paraya cevrilmiyor, kurrulurum sanma hic yani
Aaaaaaaaa ozur diliyorummmm teyzecim bidaha yapmiycammmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back