Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün hamileyim yazmış eskilerine baktım da
SEnin anne olmana yazik.Hamile mi , çok yazık...
Deminden beri millete beddua eden sensin yalnız ilkte sen ettin bedduaya karışılık dua mı bekliyordun?Siz oldunuz da o yüzden mi anne olmak isteyen birine bunu diyorsunuz? Annelik bu yani?? Sizin gibiler olmamalı asil. En azindan ben değilim, siz annesiniz ama olamamişsiniz![]()
Sen anne olmussun ama kalbin asla değil.Şu üslup ve anne olmak , çok yazık gerçekten üzüldüm...
Sen oksuz 12 yasindaki konu sahibine demedigini birakmadin, karma sana islemez mi saniyosun?Siz oldunuz da o yüzden mi anne olmak isteyen birine bunu diyorsunuz? Annelik bu yani?? Sizin gibiler olmamalı asil. En azindan ben değilim, siz annesiniz ama olamamişsiniz![]()
Kim kime etmiş bir okuyun? Burdaki herkes anne nasil iciniz elverip bu tarz bir konuda can yakmaya calisiyorsunuz?Deminden beri millete beddua eden sensin yalnız ilkte sen ettin bedduaya karışılık dua mı bekliyordun?
Hı hı ona da sen karar veriyorsun.SEnin anne olmana yazik.
Yaaa kes beee o karma sana gelsin insallahSen oksuz 12 yasindaki konu sahibine demedigini birakmadin, karma sana islemez mi saniyosun?
Siz veriyorsunuz ben degil. Kim kimin anneligine anne olmasina anne olamamasina laf ediyorsa o insan haristir.Hı hı ona da sen karar veriyorsun.
Benim bebeğim çok şanslı Allahın izniyleSEnin anne olmana yazik.
Öyle zaten bunlarda burda sikintidan bana sarıyor. Konu sahibinden tık yok.Neler olmuş burda
Bende konu sahibinin tesadüf rastgele
Google yazıp aratıp bulduğunu düşündüm.
Senn gbi bir annesi oldugu icin baya şansli gercekten.Benim bebeğim çok şanslı Allahın izniyle![]()
Siz veriyorsunuz ben degil. Kim kimin anneligine anne olmasina anne olamamasina laf ediyorsa o insan haristir.
Sen dedigin kadar iyi insansan ya da anne adayıysan neden acımasızca karşılıklar verip üstelik küfür ediyorsun insanlara?Kim kime etmiş bir okuyun? Burdaki herkes anne nasil iciniz elverip bu tarz bir konuda can yakmaya calisiyorsunuz?
Ben de seninkine etmedim. Edenlere söyledim. Farkindaysanız siz bana yazdınız.Ben senin anneliğine laf etmedim. Daha okuduğunu anlamıyorsun.
Ha yani bu küfürlü ağızla en iyi anne , en iyi insan sensin , ilginçSen anne olmussun ama kalbin asla değil.
Noldu canın yanınca bir anda normal konuşmaya başladın? Çok mu zordu düzgünce konuşmak yazmak?Kim kime etmiş bir okuyun? Burdaki herkes anne nasil iciniz elverip bu tarz bir konuda can yakmaya calisiyorsunuz?
RehperlikOkulda öğretmenler, rehperlik ögretmenleri varken, buralara kadar. Ama başka bir üye cocugum taciz görüyor deyince fake hesap oluyor demi???
Yaaa bunların hepsinin evde oturmaktan beyni sulanmış. Bırakkk uyarma hiç takılsınlar![]()
ben iyiyim demedim. Nerde yaziyorSen dedigin kadar iyi insansan ya da anne adayıysan neden acımasızca karşılıklar verip üstelik küfür ediyorsun insanlara?