Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

Kalbinde bu kötülükle zaten senin gibiler anne olmamalı.
Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi

Salatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
yine yumak yine konu sahibine sacma suclamalari...
ne alaka salatalik diyince senin aklina g.te sokulan sey geliyorsa senin icinin fesatligindandir. bizim aklimiza sebze geliyor yazin kilo kilo alip kitir kitir yiyoruz.

konu sahibi; ablacim hic merak etme. bu yaşlarda öyle şeyler olur. kafana takacak bir sey degil. Bana da oluyordu, hala daha oluyor nadiren. bosver düşünme bile. bazen vücut küçük kistleri adet kaniyla atabiliyor, öyle bir şeydir.
ha baktin diger aylarda da devam ediyor o zaman bir doktora gidersin

Prof dr. Konusuyor. Ne kadar bilgilisin ya

Hatta senin gibi dusununlerin hepsinin..en basta kemdi cocuklariniz ama. Asil sen anne olmamaliydin. Sen eger anneysen sokaktaki kopege haksizlik bu

Ya sen ne güzel hamileymişsin mutluluğunu yaşasana. Ne işin var burlarda böyle avam muhabbetlere giriyosun. Tartışmanında bir edebi var. Gerçekse bu konu içinden geçtin yazık ya.

Ya sen ne güzel hamileymişsin mutluluğunu yaşasana. Ne işin var burlarda böyle avam muhabbetlere giriyosun. Tartışmanında bir edebi var. Gerçekse bu konu içinden geçtin yazık ya.
Hamile mi , çok yazık...

Prof dr. Konusuyor. Ne kadar bilgilisin ya
ben yedigim salataliklardan bilgiliyim, mis gibi caciği da olur mezesi de. sen sebzeyi yanlis anladigina göre demek ki xxxtugun salataliklardan bilgilisin.
senin yüzünden bir kere banlandim ikincisi olsun istemezdim ama dayanamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…