Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagiKalbinde bu kötülükle zaten senin gibiler anne olmamalı.
Salatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
yine yumak yine konu sahibine sacma suclamalari...Sananee laaa
Kız senn cennet mahallesinden mi kaçtın gece geceSana bisey diyeymmi?? Bakk bunu en icten dileklerimle söyluyorum. Allah 7 ceddine cocuk yüzü göstermesin insallah. A...q salagi
Prof dr. Konusuyor. Ne kadar bilgilisin yayine yumak yine konu sahibine sacma suclamalari...
ne alaka salatalik diyince senin aklina g.te sokulan sey geliyorsa senin icinin fesatligindandir. bizim aklimiza sebze geliyor yazin kilo kilo alip kitir kitir yiyoruz.
konu sahibi; ablacim hic merak etme. bu yaşlarda öyle şeyler olur. kafana takacak bir sey degil. Bana da oluyordu, hala daha oluyor nadiren. bosver düşünme bile. bazen vücut küçük kistleri adet kaniyla atabiliyor, öyle bir şeydir.
ha baktin diger aylarda da devam ediyor o zaman bir doktora gidersin
Olamiyor zaten, bu halinin sebebi de bu. Allah kalbine gore veriyor herkesinKalbinde bu kötülükle zaten senin gibiler anne olmamalı.
Bakkk dilerim allahtan seninde cocugun benden beter olsun askimOlamiyor zaten, bu halinin sebebi de bu. Allah kalbine gore veriyor herkesin
Tenekeliden askimKız senn cennet mahallesinden mi kaçtın gece gece![]()
Herkeslerin duasi kabul olsaydi…Bakkk dilerim allahtan seninde cocugun benden beter olsun askim![]()
İşte Allah biliyor ondan vermiyor , herkes anne olmasın zaten ...Olamiyor zaten, bu halinin sebebi de bu. Allah kalbine gore veriyor herkesin
Hatta senin gibi dusununlerin hepsinin..en basta kemdi cocuklariniz ama. Asil sen anne olmamaliydin. Sen eger anneysen sokaktaki kopege haksizlik bu
Orası belli canım , teneke ironik bayaTenekeliden askim
Hamile mi , çok yazık...Ya sen ne güzel hamileymişsin mutluluğunu yaşasana. Ne işin var burlarda böyle avam muhabbetlere giriyosun. Tartışmanında bir edebi var. Gerçekse bu konu içinden geçtin yazık ya.
Hamile mi , çok yazık...
Tenekeli mahallesi var canım gercekte. Hic duymadin mi izmir tepecik :)Orası belli canım , teneke ironik baya![]()
ben yedigim salataliklardan bilgiliyim, mis gibi caciği da olur mezesi de. sen sebzeyi yanlis anladigina göre demek ki xxxtugun salataliklardan bilgilisin.Prof dr. Konusuyor. Ne kadar bilgilisin ya
Şu üslup ve anne olmak , çok yazık gerçekten üzüldüm...Dün hamileyim yazmış eskilerine baktım da