Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

İlk baslarda duzensizlik, az ya da cok kanama normal. Yine de cok uzun suren ya da seni halsiz birakacak kadar yogun kanama olursa doktora git lutfen

Normal canım sorun etme ara sıra böyle olabilir

Görmedim o konuyu ama fake ise de fake napalım ama sizin bu kadar sinirlenmenizi anlayamadım. Herkese saydırmışsınız.
Herkes kendine göre yorum yapıyor değil mi? Herkesin yorumuna birşey söylenecekse ohoooo. Düşüncem uyar veya uymaz okuyup geçebilirler. Birbirimizi terbiyemi etcez burda? Bence bu sayfada, kim kimin yorumunu alıbtılayıp laf sokuyorsa MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım ona ceza vermeli. Her konunun altında bu tarz bir grup var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…