Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygıdan senin konuşmanda çok komik saygıdan haberin yok çünki.Vallahi sendee hayatim. Durduk yere.insanlara satasma yorumu beyenmiosan okuyup gecceksin. Kimsenn dusuncesine saygisizlik.yapmicaksin
Kes len sende dürzü. Git kocana bulaş. Boynuzlarin arştaaaHadsiz hudutsuz bırakın yaa şunun seviyesine düşmeyinMune Abla buraya bakar mısın lütfen
İlk baslarda duzensizlik, az ya da cok kanama normal. Yine de cok uzun suren ya da seni halsiz birakacak kadar yogun kanama olursa doktora git lutfenBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Çünki değil bu arada çünkü diye yazılıyor. Aklinda olsunSaygıdan senin konuşmanda çok komik saygıdan haberin yok çünki.
Kesinlikleee cok dogru bir tespit.İlk baslarda duzensizlik, az ya da cok kanama normal. Yine de cok uzun suren ya da seni halsiz birakacak kadar yogun kanama olursa doktora git lutfen
Fake bu. Ayni konu acildi gecenlerde silindiVelev ki fake ee? Bunu mu dert edicez oturup? Ama ya değilse..
Kendi yazım hatalarını unutdun galiba daha doğru düzgün konuşamıyorsun bile insanlarla.Çünki değil bu arada çünkü diye yazılıyor. Aklinda olsun
Burdakilerin seviyesine göre konuşuyorum diyeyimm zaarrrrrrKendi yazım hatalarını unutdun galiba daha doğru düzgün konuşamıyorsun bile insanlarla.![]()
Fake bu. Ayni konu acildi gecenlerde silindi
Normal canım sorun etme ara sıra böyle olabilirBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
üslup bu tam olarakGörmedim o konuyu ama fake ise de fake napalım ama sizin bu kadar sinirlenmenizi anlayamadım. Herkese saydırmışsınız.
Ablacim sarhos falan misin?Kesinlikleee cok dogru bir tespit.
Herkes kendine göre yorum yapıyor değil mi? Herkesin yorumuna birşey söylenecekse ohoooo. Düşüncem uyar veya uymaz okuyup geçebilirler. Birbirimizi terbiyemi etcez burda? Bence bu sayfada, kim kimin yorumunu alıbtılayıp laf sokuyorsaGörmedim o konuyu ama fake ise de fake napalım ama sizin bu kadar sinirlenmenizi anlayamadım. Herkese saydırmışsınız.
Arsıza söz pişkine yüz dayanmazmışKes len sende dürzü. Git kocana bulaş. Boynuzlarin arştaaa
Ak akçe kara gün içindir.Arsıza söz pişkine yüz dayanmazmış
Bu üslup şaka mıKes len sende dürzü. Git kocana bulaş. Boynuzlarin arştaaa
Hayir gerçek askımBu üslup şaka mı![]()
banamı dedin teyzecim. Sarhoşsam ayıltcan mı? Kapa ceneni sende.Ablacim sarhos falan misin?