Benim annem öldü ben 12 yaşındayım yarfım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nmee341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
40
Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim

Genelde adetler sancılı geçer arada pihtili kanda gelir ama ilk zamanlarda gelmesi normal mi bilmem.

İlk yıllarda regli düzeni oturana kadar gecikmeler az gelmesi çok gelmesi vs olabilir normal korkma. Regli döneminde pıhtıda gelir oda normal. Ama salatalık kısmını anlayamadım
Salatalık yemiş. O yüzden pıhtı gelmiş olabilirmi demek istemiş galiba

Merhaba ilk dönemlerde duzensizlikler olabilir korkmayın Adet olma yaşınız da normal

Salatalık yemiş. O yüzden pıhtı gelmiş olabilirmi demek istemiş galiba
Belki o yaş grubunda başka bir anlam yüklemişlerdir salatalık yersen şöyle olur felan diye bilemedim
Konu sahibi salatalıkla ilgili nir durum yok merak etme

Ah canım benim, başın sağ olsun; büyüyorsun, artık genç bir kızsın, daha yeni regl olduğun için düzensizlikler, pıhtılar çok normal. Hijyen ve sağlığın için pedini en fazla dört saat tutmalısın, olabildiğince sık değiştir; kanamam yoğunsa daha sık değiştir.

Şüphelendiğin, seni rahatsız edecek bir şey mi oldu? Neden bunun normal olabileceğini düşünmedin de sormak ihtiyacı hissettin?

SAhte hesap!!!! 12 yasindaki biri kadinlar klubunü nerden biliyor acaba? Salataliktandır kesin bir daha yeme salatalik

Bebeğim salatalıkla ilgisi yok. Ayrıca adet döneminde gelebilecek birşey pıhtı. Normal döngü o.

SAhte hesap!!!! 12 yasindaki biri kadinlar klubunü nerden biliyor acaba? Salataliktandır kesin bir daha yeme salatalik
Google a yazmıştır kadınlar kulübü çıkmıştır o da güvenip sormak istemiştir. Sahte olsa böyle yazı tarzından ne elde edecek? Evet salatalıktan desek eheheh nasıl yediler ama diye bize gülecek mi?

Salatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
Niye üye olamasın? Her üye olan 18 yaşından büyük mü sanıyorsunuz? Çocukların internete erişimi var artık, ayrıca diyelim ki fake bizde salatalıkla alakası yok dedik eee? Yani konuda cinsel bir şey de yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…