Salatalık yemiş. O yüzden pıhtı gelmiş olabilirmi demek istemiş galibaİlk yıllarda regli düzeni oturana kadar gecikmeler az gelmesi çok gelmesi vs olabilir normal korkma. Regli döneminde pıhtıda gelir oda normal. Ama salatalık kısmını anlayamadım
Merhaba ilk dönemlerde duzensizlikler olabilir korkmayın Adet olma yaşınız da normalBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Belki o yaş grubunda başka bir anlam yüklemişlerdir salatalık yersen şöyle olur felan diye bilemedimSalatalık yemiş. O yüzden pıhtı gelmiş olabilirmi demek istemiş galiba
Şüphelendiğin, seni rahatsız edecek bir şey mi oldu? Neden bunun normal olabileceğini düşünmedin de sormak ihtiyacı hissettin?Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
SAhte hesap!!!! 12 yasindaki biri kadinlar klubunü nerden biliyor acaba? Salataliktandır kesin bir daha yeme salatalikBenim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Ya şu sahte olsa ne olur? Size göre sahteyse yazmayın geçin. İnanan yazsın.SAhte hesap!!!! 12 yasindaki biri kadinlar klubunü nerden biliyor acaba? Salataliktandır kesin bir daha yeme salatalik
Bebeğim salatalıkla ilgisi yok. Ayrıca adet döneminde gelebilecek birşey pıhtı. Normal döngü o.Benim ikinci adetim ilk adetim beşhün sürdü bu adetim 31 ocakta başladı dün akşam ve bugün saat dörde kadar akmadı dörte akmaya başladı ve sancılı bir şekilde dün dört civarı okuldan eve geldim büyük katı kanlı bişey vardı Pete neden böyle oldu bide iki gündür salatalık yedim
Google a yazmıştır kadınlar kulübü çıkmıştır o da güvenip sormak istemiştir. Sahte olsa böyle yazı tarzından ne elde edecek? Evet salatalıktan desek eheheh nasıl yediler ama diye bize gülecek mi?SAhte hesap!!!! 12 yasindaki biri kadinlar klubunü nerden biliyor acaba? Salataliktandır kesin bir daha yeme salatalik
Niye üye olamasın? Her üye olan 18 yaşından büyük mü sanıyorsunuz? Çocukların internete erişimi var artık, ayrıca diyelim ki fake bizde salatalıkla alakası yok dedik eee? Yani konuda cinsel bir şey de yokSalatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
Evet salatalık bir sebze. Başka ne ifade etmeli?Salatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
Sananee laaaYa şu sahte olsa ne olur? Size göre sahteyse yazmayın geçin. İnanan yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?