• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Anksiyetemi Gecirdiler Belki Size Faydasi Olur

nermin_derki

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
62
143
8
36
Arkadaşlar 3 sene önce Marmara üniverstesinin ücretsiz bir programına başvurmustum. Sağ olsunlar diyet, hafif spor ve ufak görevler yaptırarak (mesela her gün 5 dk evden çıkma) anksiyetemi yenmem icin cok yardımcı oldular. Her telefon caldığında kusuyordum cok afadersiniz hepsi gecti:nazar:. Şimdi programı yöneten hocanın instagramında gördüm 2021 için tekrar açmışlar başvuruları. Hemen sizinle paylasmak istedim :KK49: Umarım 2021 herkesin deva buldugu bir sene olur :KK5:

Ayy telefon çaldığında bende aynı hisleri yaşıyorum ya da ani bi haber duyduğumda direkt istifra etme isteği geliyor sadece ben yaşıyorum sanıyordum :( sahiden tamamen geçiyor mu bu ??

Bende geçti çok şükür, sırf bu yüzden senelerce telefonum sessizdeydi. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Sabırlı olmak lazım.

Neler yaptırdılar bahseder misiniz İstanbul da değilim ama yapılanları ben de uygulayabilirim
Mesela her telefonu görüşmemden sonra (dediğim gibi tel çaldığında kusacak gibi oluyordum) telefon görüşmesine 1 ile 10 arasında bir puan vermemi istediler. 1 çok iyi bir haber 10 çok kötü bir haber almışım gibi. Bu kağıdı da yanımda taşıdım sürekli. Bir süre sonra anlıyorsun ki aslında çalan telefonlar düşündüğün kadar kötü değil. Sonra diyetimden bazı şeyleri çıkardılar (asitli içecekler vs.) bir de giderek artan fiziksel aktivite. Bir de haftada bir 10 dk görüşüp, işe yarıyor mu vs. gibi bilgi veriyorsun ona göre yönlendirme yapıyorlar ama herkese aynı önerileri vermiyorlar diye biliyorum

Bu arada başvuru da, görüşmeler de online diye anladım ben. İstanbulda olmanıza gerek yok.

Back