Saç Rengi ve Saç Boyama Benim akılsız ve saçsız başım !!

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Benim kadar gereksiz bi insan yok artık bunu anladım karamel-bakır saçlarımı gittim palet ç kahvesine boyadım bildiğiniz iğrenç siyah oldu
aradan bi kaç gün geçti simsiyah olan saçlarımı yarın iş başı yapıcam die tatlı bi kahve yapmaya karar verdim çünkü çok siyahtı gittim kolestonun röfle setini aldım saçıma sürdüm biraz önce rengi kırılsın die

offfff akılsızım ben bakalım çok kırılcak mı kızlar dua edin nolur
üzerine koleston ay ışığı kahvesi boyuyacağım çıtçıtlarımı da açacağım birazdan sonra onları da ay ışığı kahvesine boyucam inşallah emeğimin karşılığını alırım bi hafta içinde boyaya verdiğim paranın haddi hesabı kalmadı bıktım artık neden kutudaki renkler çıkmıo hiçççç kızlar duanıza ihtiyacım var yarın işe gidicem olmazsa naparım ben offfffffff

Keşke benim gibi doğal açıcılarla açsaydın... E biraz kırılıyor tabi.. Yarın akşam falan gider biraz kestirirsin... Ayışığı kahvesi güzel tutuyor ben 2 gün önce boyadım. Ama eğer çok kızıl açılırsa saçların röfle setinden sonra, biraz çok beklet saçlarını ayışığı kahvesiyle... Benim açıcıdan sonra bildiğin kızıl sarı oldu çünkü... Röfle seti napar bilmiyorum. Çikolata kahve biraz açılmaya meyilli bir renk. Dikkatli ol :)

nası yani canım bildiğimiz kahverengi olmuyor mu sarımtırak bi kumral fln mı oluyo bu renk
eğer öyleyse yandım bakır-sarı-karamel tonunda olmasın tatlı bi kahve olsun istiyoum
tamam cnm cok bekleticem

Eveeeeet şimdi saçlarımı yıkadım fönümü çektim ve size yazıorum kızlar ben çooooook beğendim hatta şöyle söyleyim yarın gidip üç dört kutu daha alıp stoklamayı düşünüydorum
Önce benim akılsız başımın yaptıklarını baştan anlatayım iki yıla yakındır tarçın bakır-altın karamel karıştırıp boyuyordum çok güzel bakır karamel bi karışım elde ediyordum ama babamın en son çok çirkin duruyo bi erkek gözüyle bi genç kıza yakışmıyo bu renk demesiyle içime ok gibi oturdu ve gittim ç kahve aldım paletten ve sakın almayın
neyse saçlarım bildiğiniz iğrenç bir siyah oldu bi kaç gün öyle kullandım bugün kk ya girdim gözüme takılan koleston renk açıcı yüzünden koşa koşa markete gittim renk açıcı olmadığından koleston röfle seti aldım iki paket ve ay ışığı kahve boya aldım
eve geldim saçlarımı annem röfle setiyle boyadı diplerine hiç sürmedik iki cm aşağıdan boyamaya başladık sağolsun annemi de yordum biraz :/
20 dk bekledim yıkadım saçlarım bildiğiniz turuncu sarı karışımı bişi oldu üstünü tekrar boyayacağım için açık olması benim için yeterliydi
ay ışığı kahve boyayı tek başıma boyadım biraz boyarken sıkıntı bastı yediğim yemek bile kursağımda kaldı acaba ne renk olacak diye düşünmekten
yıkadım saçımı fön çektim ve ben böyle güzel bi renk görmedim
çok tatlı bi kahve kızıl kahve desem diil-bakır kahve desem diil-sarı kahve desem diil her ışıkta rengi değişiyo çok ışıltılı saçımın bazı kızımlarına boyayı fazla sürmüşüm biraz daha koyu kahve olmuş inşallah açılır :/
uzun lafın kısası kızlar ben çok beğendim eğer tatlı bi kahve düşünüyosanız tavsiye ederim
şimdi çıtçıtlarımı boyadım bekliyorum yıkayacağım birazdan
çok yoruldum anlatamam :/ üç dört saat içinde çıtçıtların rengini açtım kendi saçımın rengini açtım çıtçıtları boyadım kendi saçımı boyadım fln
kiraz mevsimi arkadaşıma ve aslıya çok tşk ederim kızlar ilgilendiğiniz için :)

bide şunu belirteyim röfle seti saçıma hiç zarar vermedi heryerini boyadığım halde hala yumuşacıklar sanırım yaptığım bakımlar işe yaradı :)

Canım çok sevindim... Benim saçımda şuan tıpkı senin tanımladığın renk. Ayışığı kahvesi gerçekten çok güzel bir renk. Bende 4 kez işlem yaptım saçıma bi haftada, saçlarım ipek gibi elimden kayıp gidiyor, uçlarda azda olsa kırılma var tabi ama... Biraz uzasın gidip hemen bir iki parmak aldırıcam uçlardan zaten...
Güzel olduğuna çok sevindim... Güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…