- Konu Sahibi nazar boncugu
-
Aldatıyorsunuz ve bunu masum gösterecek hiç bir açıklama olamaz. Nişanlınızı sevmiyor musunuz, soğuk mu, ilgisiz mi ayrılırsınız olur biter. Ama başkasıyla birlikte olmak, aldatmak hoş görülebilir bir şey değil.ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
ayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmayaAldatıyorsunuz ve bunu masum gösterecek hiç bir açıklama olamaz. Nişanlınızı sevmiyor musunuz, soğuk mu, ilgisiz mi ayrılırsınız olur biter. Ama başkasıyla birlikte olmak, aldatmak hoş görülebilir bir şey değil.
Kaçmak falan ne alaka hem? Ayrılın nişanlınızdan öncelikle. Ne olursa olsun, nasıl bir insan olursa olsun ona bunları yaşatmaya hakkınız yok. Ayrılın, sonra ne haliniz varsa görürsünüz zaten. Telli duvaklı gelin mi olursunuz, kaçar ailenizi rezil mi edersiniz sizin bileceğiniz şey.
ölmüşmüyüm hiç umut yok dımıAcil diye geldim, Yaşam belirtisi yok. Ölmüş bu.
ayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya
O da beni aldatıyor, engel olamadım vs bunlar hep kendinizi kandırmak için bahane. Sevmediğiniz, sizi aldatan bir insanla neden nişanlandınız o zaman. Ayrılamıyorum kısmı da çok saçma kusura bakmayın. Sevgili edinebiliyorsunuz ama ayrılamıyorsunuz yani... Komik. Hiç bir anne baba çocuğunun mutsuz olmasını istemez.ayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya
Huh huuuv nasıl ilişki bu ya. Kaç uzaklas. .evlendiginzdede sen baskasiyla o baskasiyla falan. .Ailene söyle işte güven problemi var diyeayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya
nasıl yaniTam ruh ikiziymişsiniz aslında
Hemen resustasyona basliyorum.......Acil diye geldim, Yaşam belirtisi yok. Ölmüş bu.
nasıl yani
bi dakka kiminle uyusuyoruzTencere kapaksınız diyorum uyuşuyorsunuz her anlamda bir biriniz ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?