Çocuk Hastalıkları Benim 7 yainda Kzm var ve o her eye alyor. Ne yapabilirim?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

almis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
42
0
86
Hollanda
kizimin piskolojiside iyi degil.Kizimla herhalde iyi iletisim kuramadim.cunku oglumla arasinda brr yas var.Birde kayin valideminde etkisi var cunku ben neye yapma dediyisem o benim aksime yap dedi.Bu yaptiginada ben kizimi cok seviyorum diyor iki arada kaliyorum.Onlarin evine gittigimizde kiyamet kopuyor.Kayinvalidem hem izin veriyor hemde sonra bunu laf ediyor Artik bende depresyona girdim herhalde cunku cok sinirleniyorum.Cok zor bir durum.ne yapacagimi bilmiyorum.Çok üzgünüm çoook

Arkadaşım yapacağın şey naçizane fikrim, ilk önce kayınvalidenle bu durumu etraflıca bir güzel konuşacaksın. Sakıncalarını anlatacaksın. Onlar pek görmezler böyle şeyleri.

Kardeş faktörüde çok önemli. Kardeş gelince hayatları alt üst oluyor çocuklarımızın, heleki yaşları bu kadar yakınsa. Kızına daha fazla ilgi göstereceksin. Onunla kaliteli vakit geçireceksin.İki kardeşi asla kıyaslamayacaksınız. Ona sen ablasın demeyeceksiniz. Unutmayınki oda kardeşi gibi, bütün ihtiyaçları aynı, aradaki tek fark sadece 1 yaş.Onunla daha fazla vakit geçirin, ona sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirin.

Ama tabi kayınvalidenizle sizin davranışlarınızı lütfen tutarlı olsun.

Sevgiler.

kızınızı psikoloğa götürün onlar konuşturur en azından neden ağladığını anlatır...kayınvalidenize eğer torununu seviyorsa böyle davranmaması gerektiğini söyleyin ve tavrınızı koyun o sizin çocuğunuz ve terbiyesini siz vereceksiniz başkası değil...madem kayınvalidenize gidince sizde huzursuz oluyorsunuz bence gitmelerinizi minimuma indirin..
sevgiler...

Kayinvalideme soyluyorum ama anlamiyor dedimya sevdigi icin yapiyormus oda bana buluyor siz boyle yaptiniz diyor aslinda kayin validemle hicbi sorunumuz olmadi ama kizimin boyle olmsi catismalara soktu.Ayrica gitmeyi azaltigimiz zaman neden gelmiyorsunuz kustunuzmu diyorlar.Bikeresinde kizim orda kalmak istedi ama okula gidecegi icin kalamassin dedim ondan sonra kizim biyeri acimiscasina aglamiya basladi boyle kac kere oldu yani anlayacaginiz uzaklasamiyoruz cozumde bulamiyoruz Suanda kizimin dersleride cok kotu aslinda cok akilli ama yapmak istemiyorBusene okulda kaldi.Aslinda piskolaga goturemedim ya esim calisiyo izinde alamiyor bende cesaret edemiyorum.

tatlım benim iki kızımında arasında 1 yaş var her zaman değil ama bazen benim kızımda derdini ağlayarak anlatır benim ozaman ki tavrım tamam ağlaman bittiği zaman konuşalım şuan seni duymuyorum ağlamadan anlatırsan konuşuruz oluyor ve kısa zamanda susup derdini öğle anlatıyor eğer tavır koymazsanız bunu alışkanlık yapar
ayrıca bende psikolog desteği alıyorum bu yıl ama başka bi nedenden dolayı ge çen sene anasınıfında yaşadığımız bi olaydan dolayı allah yardımcın olsun

kuzum süpersin dersine iyi çalışmışsın.söylediklerinin hepsine katılıyorum.a.s.

psikolog şart.kayınvalideniz ozaman anlar sizin nedemek istediğinizi.sizi takmazsa doktoru takacak
çocugunuzun yası basarı duygusunu tadma yası diğeride kendini tanıyıp etrafa tanıtma yası.bu psikolojilerine göre yaklasın.

Hanımlar merhaba 4 yaşında ki kızım kreşte çok ağlıyor benden ayrılmak istemiyor ben kararlıyım durması konusunda ama ağlayınca diğer çocuklarıda ağlatıyor ne yapıcamızı şaşırmış durumdayız.......tavsiyeleriniz varmı nasıl ikna edebilirim kızımıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…