Benim 3 ayı geçen Burnum ve fotolar

lululu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
224
0
Merhaba arkadaşlar,

5. revizyon sonrası nihayetinde burnumdan memnunum.. Şuana kdr ilk açıldığındaki gibi güzel. İnş allah herkese istediği burnu nasip eder. Fotolar herkese açık albümde :KK66::nazar:

öncelikle cok gecmıs olsun bu kadar ameliyat gecırıp boyle guzel bır sonucun ortaya cıkması cok sevındırıcı....doktorunuzun eline yuregıne saglık.....burnunuz sıze cok yakışmış ve harıka bır kavısınız olmuş gercekten gule gule kullanın bu en buyuk hakkınız bunca ameliyattan sonra:)

öncelikle cok gecmıs olsun bu kadar ameliyat gecırıp boyle guzel bır sonucun ortaya cıkması cok sevındırıcı....doktorunuzun eline yuregıne saglık.....burnunuz sıze cok yakışmış ve harıka bır kavısınız olmuş gercekten gule gule kullanın bu en buyuk hakkınız bunca ameliyattan sonra:)

çok ama çok teşekkür ederim :)

geçmiş olsun son olsun inşallah..
Bu arada ameliyattan sonra burnunuza darbe aldınız mı hafif te olsa...ben bu soruyu özelden baya bir ameliyat olanlara sormuştum zamanında..yanlış anlamayın burnunuz son derece düzgün sorun yok..yani böyle bir durum oldu mu? sorun oldu mu? ne yaptınız gibisinden merakımdan ..tecrübelerinizden faydalanmak istedim..

geçmiş olsun son olsun inşallah..
Bu arada ameliyattan sonra burnunuza darbe aldınız mı hafif te olsa...ben bu soruyu özelden baya bir ameliyat olanlara sormuştum zamanında..yanlış anlamayın burnunuz son derece düzgün sorun yok..yani böyle bir durum oldu mu? sorun oldu mu? ne yaptınız gibisinden merakımdan ..tecrübelerinizden faydalanmak istedim..

Yok cnm burnumu hiç vurmadım :) Çok dikkatliyim çünkü ister istemez daha hassastır. 1 yıla kdr çok dikkat etmek gerek.

Masallah süper tatli minacik yüzünle uyumlu bi burun..azmin icin tebrik ederim.....
5 ameliyati okuyunca ne kadar cezartsiz oldugum aklima geldi....yeniden tebrikler mutluluklar yeni burnunla....:nazar: ....

Kızlar birtanesiniz hepinizi öpüyorum.. ınş herşey herkesin gönlüne göre olur!!

cnm çok tatlısınnnnnnnn yüüzüne çok yakışıyorrrrrrrrr:)

mutlu olman çok güzel. sonunda çok zor bir olay burun . tüm güzellikler seninle olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

5. revizyon sonrası nihayetinde burnumdan memnunum.. Şuana kdr ilk açıldığındaki gibi güzel. İnş allah herkese istediği burnu nasip eder. Fotolar herkese açık albümde :KK66::nazar:

Canım,senin resimlerini takip ediyorum ve oldukçada güzel buluyorum.Bunu her defasında söylüyorum,son resimlerinede baktım,memnuniyetin gözlerindeki ışıltıdan belli oluyo,kendine güvenerek vermişsin pozları,bu çok güzel bi duygu.
Ayrıca Senle iletişimi koparmak istemiyorum.Adana'da olman ve tecrübeli olman bana yol göstermen açısından çok önemli.Daha öncede bilgilerinden faydalanmıştım;ama ben henüz aynı yerdeyim.Sadece araştırmadayım.Daha doğrusu senden edindiğim bilgilerleyim.Metin Yavuz çok iyi demiştin;fakat özel,beni aşıyo.Erol Kesiktaşıda benim cebime uygun olduğu için önermiş,onun içinde iyi demiştin.Sonuçta ameliyat ve riske atmak istemiyorum,bu nedenle MetinYavuz'a daha çok güveniyorum,cebimi aşsada iyi bi doktordur diye düşünüyorum.işte öylece kara kara düşünüyorum.

Canım,senin resimlerini takip ediyorum ve oldukçada güzel buluyorum.Bunu her defasında söylüyorum,son resimlerinede baktım,memnuniyetin gözlerindeki ışıltıdan belli oluyo,kendine güvenerek vermişsin pozları,bu çok güzel bi duygu.
Ayrıca Senle iletişimi koparmak istemiyorum.Adana'da olman ve tecrübeli olman bana yol göstermen açısından çok önemli.Daha öncede bilgilerinden faydalanmıştım;ama ben henüz aynı yerdeyim.Sadece araştırmadayım.Daha doğrusu senden edindiğim bilgilerleyim.Metin Yavuz çok iyi demiştin;fakat özel,beni aşıyo.Erol Kesiktaşıda benim cebime uygun olduğu için önermiş,onun içinde iyi demiştin.Sonuçta ameliyat ve riske atmak istemiyorum,bu nedenle MetinYavuz'a daha çok güveniyorum,cebimi aşsada iyi bi doktordur diye düşünüyorum.işte öylece kara kara düşünüyorum.

cnm ne zmn istersen bana msj at!! İnanın inş benimkinden çok ççok daha iyileri sizn olsun... Hep duacınızım ben...Kızlar hepinize teşekkür ederim:asigim:bayanssulusmile

evet resimlerine tekrar baktım çok çok yakışmıs sana, çok güzel olmussun canımmmm

ayy çok hoş olmuş burnuşunn! valla tebrik ederim 5 kere o masaya yatmak cesaret ister ama değmiş vala canım opuyorumnanaktan

ah ah 25 nisan :) her seferinde bir umutla.. biliyordum birgün benim de burnum çok güzel olacak :) ALLAHA şükürler olsun!1

ah ah 25 nisan :) her seferinde bir umutla.. biliyordum birgün benim de burnum çok güzel olacak :) ALLAHA şükürler olsun!1

Ayy ya ne mutlu sizlere.Bende bazen çok umutlanıyorum bazense karamsarlığa kapılıyorum;ama olmadanda kendimi düşünemiyorum,okadar takıntı haline getirmiş durumdayımki,birde buraya sık sık giriyo,olan arkadaşları,sizler ve sonuçları görünce çoook imreniyorum.Bu sonuca benimde yakın olduğumu düşünüyorum;ama ben bide bu hayalimi sadece sizlerle paylaşıyorum;çevremde hiç kimse bilmiyor.Zaten ameliyat olacak birikimi hazırladktan sonra ameliyatı kimseye söylemeyecm,ameliyat olup eve geldkten sonra bilecekler;ama içeriği hakkında yine kimseye pek bişe demeyecem,nefes problemimnden dolayı olduğumu,üzülmesinler diye kimselere söylemediğimi söylicem.Estetik amaçlı olduğumu söylersem maazallah herkesin alay konusu olurum.Kimselere bu malzemeyi vermicem Allahım izniyle inşllh.
Şuan çok dua ediyorum Allahım bana bu imkanı ve fırsatı sun diye,inşllh kabul eder.İnanın somut adımlara attığım zamanki mutluluğumu hayal ediyorum bazende sizlerle paylaşımımı falan,diyorumki bi başlıkta ben açarım büyük harflerle HAYALİM GERÇEK Mİ OLUYOOOOOOOOOOOO yazarım diyorum,bu bile beni mutlu etmeye yetiyo.Allah'ım en kısa zamanda bana bu hazırlık mutluluğunu ve sizlerle bu duygumu paylaşmayı,sonuçlarındada kendi mutluluğumu ve sizlerin beğenisini kazanmayı nasip etsin.AMİİİİN. sositososito

X