• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beniiim mobilyalarım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

chibi_chibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.563
1.053
133
Kızlar uzun ugraslar so $fd.webp$477297_249482361824763_2137325342_o.webpnucu aradıgımız özellik ve fiyatlarda takımları bulmayı başardık :) Ne diyorsunuzzz?????

teşekkürler, çok klasik bir insan olduğum için ben çok begendim. Koltuklarımız kanepe oluyor, çünkü salonda oturacagız, mobilyada burda göründüğü gibi değil bazı ekstralar ilave ettirdi, yatak kenarlarında raflar, led ışıklar olacak, tv ünitesi daha büyük olacak dolaplı ve raflı, rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah, herkes mutlu olsun...

güle güle kullan canım hepside güzel yatak odanı özellikle beğendim rengi çok ferah :16:

aynı markanınk ürünleri ama set halinde değil ayrı ayrı, bizimkiler hepsi tek tip üretilecek krem rengi ve tik agacı olarak:) üretici firma oldukları için birebir aynısı olmayacak yatak odasındaki dolaplarda çok modifikasyonlar olacak, led ışık, gizli gözler, kitaplık gibi:) koltuklarım çiçek desenli pembe tonlarında:))bunları internet sitesinden aldım, kendiminkiler gelsin hemen paylaşacagım :)

Back
X