Benide baştan yaratın ..

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
Sıra bende diye düşündüm , kapalıyım ev hanımıyım 20 yaşında ve 9 aylık bi kızım var kaş almak yok makyaj yapmak yok topuklu aykkabı yeni yeni bayramlarda giyorum .. Banada yardımcı olun makyaj yapmayı çok istyorum ama öyle abartı değil , gözlerim byk ve kiprklerim uzn .. Bunları göstermek istyrm , aranzda şal bağlamasını bilen var mı artık yemeni yerine şal baglmk istyrm .. Bunun gibi şeyler.. Yüz tipimde uzundur .. Yakışr mı bilmem :KK43: yardım edin işte bi büjiteriye gitsem ne alcağımı bilmiyrm ne nereye sürülür blmyrum :KK43:

ilk olarak fondöten.rimel.eyeliner alarak başlayabilirsin makyaja .
netten şal bağlama şekillerine bak . hoşuna giden mutlaka bulursun .
eklem yüzüklerinden .klasik saatlerden alabilirsin . vs vs :)

Teşekkür ederim , bayramda eyeliner sürdüm rimel aldım sürdüm biraz acayip hissettlm ama kendimide çok iyi hissetim kadın gibi güçlü gibi ..

Teşekkür ederim , bayramda eyeliner sürdüm rimel aldım sürdüm biraz acayip hissettlm ama kendimide çok iyi hissetim kadın gibi güçlü gibi ..
Eyelinerda zorlanirsaniz kalemle halledin isinizi.makyaj ogrenmede youtube cok isinize yarayacak.sebibebi ya da duygu ozaslan diye arama yaparsaniz ne dedigimi anlayacaksiniz.size ve tummm ailenize mutlu omurler:)

canım bence önce bb krem al, birde maskara, dudağına hafif bir parlatıcı çok hafif bir allık kendini daha iyi hissedersin ve hafif bir makyajla başla :KK66:

X