- Konu Sahibi CicimBalim
Kaldığınız ülkede yaşayan türklerle neden denemiyorsunuz. Böyle bir derdinizde kalmamış olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coktandir tanisiyorduk arkadasca arkadas ortaminda tanismistik ama meger bu hep ilgiliymis bana karsi ama sonradan acildi isteiyi zaman gosterir.
Bir de pasaportu filan var mi cikartmaya calisiyor mu ne bileyim bulunsun .antigiyla filan
haklisiniz. ilk zamanlar zaten isyeri acmayi düsünüyordu o zaman acikcsi icim rahatlamisti cünki kendi isyeri olunca bu demektirki oraya bagli olacak ve yurtdisini istemeyecek. ama sonra nedense isyeri acma düsüncesinden vazgecti ve böylece icime süpheler giriyor haliyle.."cocuklarimizin gelecegi icin neresi iyise oraya yerlesmemiz daha iyi olur." derken bile niyeti
anlaşılıyor zaten.ikinci nokta türkiyede düzenli bir işi olmaması ingiltere ve sizi kurtuluş noktası olarak görmesine
neden oluyor.üçüncüsü de teyzeleri daha önceden ingiltere de bir kız ayarlamışlar ama olmamış.
aslında açıkça belli oluyor neden istediği.
çevremde bu şekilde evlenen ve niyetini bildiğimcoktandir tanisiyorduk arkadasca arkadas ortaminda tanismistik ama meger bu hep ilgiliymis bana karsi ama sonradan acildi iste
bu aksam konuyu acacam ve agzindan laf alacam tepkisini ölcecem cok tesekkürler..
haklisiniz. ilk zamanlar zaten isyeri acmayi düsünüyordu o zaman acikcsi icim rahatlamisti cünki kendi isyeri olunca bu demektirki oraya bagli olacak ve yurtdisini istemeyecek. ama sonra nedense isyeri acma düsüncesinden vazgecti ve böylece icime süpheler giriyor haliyle..
yorumları okumadım ama seni yurt dışına gelmek için istediği aşikar yazdıklarından.iyi aksamlar hanimlar
ben ingilterede kaliyorum ve türkiyeden bir arkadasim var. yaklasik 1,5 yildir tanisiyoruz arkadasca ama fazla muhabbetimiz yoktu.
Bana 4 ay önce acildi ve bende 1ay beklettim sonra sans verdim tamam dedim.
Simdi 3 aydir konusuyoruz ve niyetide cok ciddi beni simdiden tüm ailesi biliyor cok deger veriyor seviyor sayiyor. Gelecegi konustugumuzda ben türkiyeye yerlesebilecegimi dedim. Oda dediki: Fark etmez zamani gelince konusuruz bunlari ama cocuklarimizin gelecegi icin neresi iyise oraya yerlesmemiz daha iyi olur.
oysaki ben zaten ünim bittiginde türkiyeye yerlesmeyi planlamistim coktandir. Sonra böylece konu kapandi ve birdahada acilmadi
Hatta yurtdisinda yasamanin daha avantajli oldugunu anlatirdi calismak yönünden genel anlamda orda daha iyi yasanirmis vs. ama dedigim gibi artik ilk zamanki gibi bu konulari acmiyor heralde hep önünü kestigim icin orayi istedigimi söylerdim hep.
Bu arada onun teyzeleride burda ingilterede yasiyorlar ve sürekli buna sunu diyorlar: ooo buraya geleceksin demek..cokk mutluyuzz.
Bunu kendisi bana anlattiginda gülerek dedimki: Fazla sevinmesinler öyle birsey olmayacak.
Teyzeleri yillar önce bunu ingiltereden bir kizla tanistirmislar buraya gelme kalma amacli ama nedense olmamis kiz istememis.
Bu arada düzgün düzenli kalici bir iside yok memnunda degil pek
Bunu simdiye kadar kimseye anlatamadim ama cevremde birkac kisi bu sekil kandirilmisti bu yüzden ister istemez kafama takildi. ayrica babamda annemi bu sekil kandirmisti
Kafam cok karisik bir yandan sevdigini görüyorum diger yandan kafamda soru isaretleri var
siz ne düsünüyorsunuz
aa bak bukadarini düsünememstim o sekilde olabilir haklisin biktirma politikasiyla.çevremde bu şekilde evlenen ve niyetini bildiğim
azımsanamayacak kadar kişi var.bazıları evlenene kadar tamam türkiyede yaşarız problem değil deyip
önce türkiye de yaşıyor.sonra bıktırma politikasıyla iş bulamadım ev geçimi bahanesiyle bir şekilde yurtdışına gidiyor.
burda yaşamak istemiyorumdan çok bir neden uydurup sınır dışı edilecekmişiz gibi bir neden mesela,
hani ilerde beni ikna etsen bile ben istesem bile kabul edilmeyecekmişiz gibi bir durumla git bakalım tepkisi nasıl olacak.
ama bunları yüz yüze konuşsan daha iyi olur.telefonda anlayamassın tepkisini.
evet aksama bunu kesin ve kesin belirticem bakalim tepkisi nsl olacakSen gerçekten türkiyeye yerleşmek istiyor musun?
Eğer bu konuda kesinsen, ona da bunu belirt..
Ve kendine adam gibi kalıcı bir iş bulsun madem ciddi düşünüyormuş beyfendi...
Şimdi birden bire bu konuyu pat diye açarsanda dikkat çekebilir ...aa bak bukadarini düsünememstim o sekilde olabilir haklisin biktirma politikasiyla.
zaten bana hep der 'sen zaten türkiyede yasayamazsin, ordaki rahatliga aliskinsin' diye
evet aksama bunu kesin ve kesin belirticem bakalim tepkisi nsl olacak
iyi aksamlar hanimlar
ben ingilterede kaliyorum ve türkiyeden bir arkadasim var. yaklasik 1,5 yildir tanisiyoruz arkadasca ama fazla muhabbetimiz yoktu.
Simdi 3 aydir konusuyoruz ve niyetide cok ciddi beni simdiden tüm ailesi biliyor cok deger veriyor seviyor sayiyor. Gelecegi konustugumuzda ben türkiyeye yerlesebilecegimi dedim. Oda dediki: Fark etmez zamani gelince konusuruz bunlari ama cocuklarimizin gelecegi icin neresi iyise oraya yerlesmemiz daha iyi olur.
oysaki ben zaten ünim bittiginde türkiyeye yerlesmeyi planlamistim coktandir. Sonra böylece konu kapandi ve birdahada acilmadi
Hatta yurtdisinda yasamanin daha avantajli oldugunu anlatirdi calismak yönünden genel anlamda orda daha iyi yasanirmis vs. ama dedigim gibi artik ilk zamanki gibi bu konulari acmiyor heralde hep önünü kestigim icin orayi istedigimi söylerdim hep.
Bu arada onun teyzeleride burda ingilterede yasiyorlar ve sürekli buna sunu diyorlar: ooo buraya geleceksin demek..cokk mutluyuzz.
Bunu kendisi bana anlattiginda gülerek dedimki: Fazla sevinmesinler öyle birsey olmayacak.
Teyzeleri yillar önce bunu ingiltereden bir kizla tanistirmislar buraya gelme kalma amacli ama nedense olmamis kiz istememis.
Bunu simdiye kadar kimseye anlatamadim ama cevremde birkac kisi bu sekil kandirilmisti bu yüzden ister istemez kafama takildi. ayrica babamda annemi bu sekil kandirmisti
Kafam cok karisik bir yandan sevdigini görüyorum diger yandan kafamda soru isaretleri var
siz ne düsünüyorsunuz
Daha fazla uzatmayayim. O kisiyi sevmekten cok bu yazdiklarimi bir dusunun. O kisi Ingiltereye gelirse sizi nasil bir hayat bekler onun bir mukayesesini yapin. O kisi bunlari kaldirabilir mi? Siz kaldirabilir misiniz? Bunlari etraflica o kisiyle bir konusun. Bana sorarsaniz bu isin sonu yok, arkadasca ayrilin derim. Yasinizi bilmiyorum ama karsiniza elbette uygun birisi cikar. Acele etmeyin, hayatinizi zehir etmeyin.
Canim TR de kalici is bulamayan yurt disinda da kolay kolay bulamaz.iyi aksamlar hanimlar
siz ne düsünüyorsunuz
Ayy daha cok gencmissin. 30 yasinda bir erkek ve dogru duzgun isi yok TR de. Apacik belli deyil mi ?okadar güzel yazdinki herseyi..ne tuhafki hepsinin farkindayim..en yakin arkadasim yeni getirdi esini sayilir
yasadigi tüm stres bana bile yansidi..kafam cok karisikk
onun yasi 30 ben 22