- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
meraba arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza :) Konuyu doğru yere açtım inşallah Benım sorunum 14 yasına kadar incecik bir kızken 14 yasımda 10 günde birden kilo alıp daha sonrada bu kiloyu verememem.Şuan 19 yasındayım.İnanın 1 hafta veya 10 gun ıcınde bırden kılo aldım beni 10 gun once gorup 10 gun sonra tekrar gorenler sok gecırmişti o kadar dıyebılırım.E halıyle catlaklarda bas gosterdi bırden alınca.Bunun nedenini hala anlayamadım hiç doktorada gitmedim aslında.O gundur bu gundur bu kıloyu vermek ıcın ne şaklabanlıklar yaptım neler.Zayıflama ılacları kullandım işede yaradı hatta bır tanesı 15 16 gunde oyle bır kılo verdırdı kı uzun yıllardır kendımı o halde gormemıstım.Ama yanı cok cabuk kılo alıyorum ben bunu anlamıyorum ya ilac bıtıyor tamam ıyıyım verdımkıloyu ama bır gun fazla kacırıyım hemen sısıyorum belım kalınlasıyor bır ınsanda bu kadarmı cabuk yaga donusur Birde aldınmı hep aynı kıloya gelıyorumsankı standart olmus bende .Öyle gunler oluyo ki kendımı sırf bu sorun ıcın aglarken buluyorum.Bir uzmana görünmenın yeri geldimi bılmıyorum ama artık ne gerekıyosa yapıcam gece yemekmı yok yemem veya bazı seylerden vazgecerım bu sorun gercekten cok bunaltmaya basladı.Bu senede unıye hazırlanıcam inş ama ne yapıp edıp bu yaza formda gırmek ıstıyorum.Eger bu konuda bılgısı olan varsa benım durumumla ılgılı deneyımlı arkadaslar bır bılgı versın lutfen :s tesekkurler