• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni yeni bir hayat bekliyor 3

emellllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
83
0
16
Erzurum
HİKAYEMİ BENİ YENİ Bİ HAYAT BEKLİYO 2' DEN OKUYABİLİRSNZ.
bu gece yola çıkıyorum. yarın orda olucam. tayin işi, ev ve eşya için koşturcam. oğlum kalacak bu soğukta onu götüremem ki. ama şimdiden özlemi yakıyo beni. bana dua edin lütfen herşey yolunda gitsin. bikaç gün yokum aranızda gelince gelişmeleri yazıcam hemen.allaha emanet olun

Doğum gününüz kutlu olsun...İnşallah herşey istediğiniz şekilde gerçekleşir ,Allah yanında ve yardımcınız olsun....

Doğum günün kutlu olsun canım. Umarım herşey yolunda gider ve biran önce oğluşunla kavuşursunuz.

Son düzenleme:
Mutlu seneler.Yeni yaşın da uğur getirsin sana.Her şey gönlünce olsun.İyi haberlerini almak dileğiyle.

mutlu yillar Emel!!
o ruh hastasi esin ve ruh hastasi ailesinden kurtuldugun icin sana yeni hayatinda bebeginle beraber mutlu saglikli huzurlu ömürler diliyorum
Sans yaninizda olsun..

Oncelikle dogum gununuz kutlu olsun yeni yasiniz yeni yilla birlikte tum gonlunuzden gecen guzellikleri getirsin hayatiniza..

Diger konulariniz da ins dilediginiz gibi gelisir..

Son düzenleme:
allah bebeğinle senin yardımcınız osun canım. tez zamanda kğllerşnden doğman ve eşninde alla müstahakını vermesi dileğiyle.

doğum günün de kutlu mutu olsun.

Son düzenleme:
Yeni yaşın, yeni hayatın ve hayatının yeni merkezi oğluşun bol bol şans ve mutluluk getirsin inşallah..
Demişsin ya ayet ve hadisler okuyorum diye.. İnsanın terapisi onlar.. Rabbimin yanımda olduğunu bilmek hayatı güzelleştiriyor..
Oğluşuna da sana da bol bol başarı ve mutluluklar verir İnşallah Allahım...

öncelikle doğum günü tebrikleriniz için teşekkürler. iyki doğdum demek istiyorummmmm:)
bu akşam geldim. oğluşuumla hasret giderdim dinleneyim izninizle sabah uzun uzun yazıcam...ama herşey tek kelimeyle mükemmeldiiiiii yaşasınnn

Azıcık ipucu vereydin iyiydi.tatlı dinlenmeler...

yeni yasiniz size ugur getirsin,hẻrsey gönlünüzce olsun,siz cok güclüsünüz,bundan sỏna yüzünüz hep güler umarim!

önce şükretmekle başlamak istiyorum. birçok insanın günlerce koşturacağı işi 2 güne sığdırdım. şükür yaradana
önce tayin işini anlatayım. müdürlüğe gönderdiğim dilekçeler ellerine ulaşmış araştırmaya başlamışlardı gittiğimde. ama ben kendimde gidince birde durumumu anlatınca sağolsun başkan başta olmak üzere tüm müdürler vs birden koşuşturmaya başladı. neden daha önce gelmedinz vs gibi telkinlerle aceleden işimi halletmeye koyuldular. evden tutunda bakıcıya kadar araştırdılar. hatta işimi bile yakın muhite verecekler. idareyi arayıp tembihleyecekler. tellerini verdiler. ne olursa ara. aramaz sorun yaşarsan kızarız. sen bi annesn ağlama artık sen burda çalış dimdik ol hiç korkma. ailen biziz artık bizimde senn yaşında çocuklarımız var. herkes boşanır.üzülme. toplan. bebeğin için vs bir sürü moralllll. hatta bi müdür gelmişti beni sordu kim diye başkan çıkıp yiğenm burda çalışacak vs dedi. hem utandım hem sevndm. 60 yaşında adam bile halime acıdı ama eşim küçücük bi merhemet göstermedi. neyse..
en çok ev tutarken çekindim. boşanıo olunca doğuda ev tutmak zor. arkadaşım zaten tüm tanıdıklarıyla şehri ev için ayağa kaldırmıştı. o kadar çok ev bulduk seçimde zorlandık hatta. en sonunda arkadaşa 5 dk mesafede bi evi beğendm. ev sahibi çok yaşlı bi çift. durumumu anlatırken korktum. aama sağolsunlar öyle ii karşıladılar. hatta amcanında tanıdıkları varmış sendikalar vs isimleri verdi. aradı. git kızım seni bekliolar yardımcı olacaklar dedi.kısaca tüm şehri ayağa kaldırdım.:))
en önemlisi arkadaşalrım. o sağukta benmle günlerce koşturdular. dondular adeta yollarda.benden çok aradılar her yeri tanıdıklarıyla tanıştırdılar. allah da onların yardımcıları olsun bizi koparmasın inşllh.ilk gittiğim gün eğlenceye bile gittik hatta masama doğum günü pasta süprizleri bile geldi. herşey tek kelimeyle harikaydı.
tek moral bozukluğunu ise arkadaşımn annesnden yaşadım. kadın sürekli eleştirdi sordu durumumu. hatta eve akrabaları gelmişti herkes beni tanıo. aaa o kız bumu? vs öyle utandımki. kadın aklısıra bana yardım için bi tanıdığının evini aradı.telefonda aynen şöyle diyor.''bizim kızın bi arkadaşı tutacakta, boşanıyo kocasından kocası onu doğumda attı gitti.o da bize sığındı'' yerin dibine girdim. arkakdaşalrım kızardı bozardı. mutfağa kaçtım. ağlamaklı. ama ağlamadm.ağlamıcam. bu kadar geldim devam edicem yoluma.
herkese yazılmış bi kader vardr.3 yıl önce deseler bunları yaşıcan gülerdm. ama başarmak zorundayım. ayın sonunda temelli evime dönicem çocuğumla. bir iğnem bile yok. bugün ilk eşyamızı aldık oğluşumla.battaniye :)) az az alıcam mobilya beyaz eşya vs.maddi bakımdan çökücez ama napalım. bi çorba içerim rahat olurum. koşturmaktan sütüm azaldı. şimdi yiyeceklere dadandım. süt artırıcı ne varsa.
benm hikayemde bu. yazsam roman olur cinsinden yani. allah kimseyi yalnız bırakmıo bunun en ii örneği benm

önce şükretmekle başlamak istiyorum. birçok insanın günlerce koşturacağı işi 2 güne sığdırdım. şükür yaradana
tek moral bozukluğunu ise arkadaşımn annesnden yaşadım. kadın sürekli eleştirdi sordu durumumu. hatta eve akrabaları gelmişti herkes beni tanıo. aaa o kız bumu? vs öyle utandımki. kadın aklısıra bana yardım için bi tanıdığının evini aradı.telefonda aynen şöyle diyor.''bizim kızın bi arkadaşı tutacakta, boşanıyo kocasından kocası onu doğumda attı gitti.o da bize sığındı'' yerin dibine girdim. arkakdaşalrım kızardı bozardı. mutfağa kaçtım. ağlamaklı. ama ağlamadm.ağlamıcam. bu kadar geldim devam edicem yoluma.

ne insanlar var yaaa
keşke sığınmaz olaydın bunu söyleyen insanın evine
otele gideydin

cok sevındım canım senın adına ınsallah hersey daha da guzel olucak senın için.. meslegın olması ne kadar guzel bısey bak..

kendını bılmezler her yerde cıkıcaktır mutlaka üzülme canım kafana takma..

ailen yardım etmezmı hıc eşya işine acaba

ne insanlar var yaaa
keşke sığınmaz olaydın bunu söyleyen insanın evine
otele gideydin

sığındığım kişi arkadaşımdı.bir hafta bana öyle ii baktıki. ama annesi ona hiç benzememiş. kızı bile veryansın ediyo ondan. hastane yakındı. bebğim yoğunbakımdaydı. bende yeni doğum yapmıştım. ayrıca yanımda hiç para yoktu. allah razı olsun onlar kapılarını açtı bana

Back