beni tokatlar mısınız

cezamibu

ufukta normal diye bir şey görünmüyor.
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
517
1.821
Arkadaşlar merhaba eski konumu belki bilen vardır, özetle benim erkek arkadaşım dışarı çıktı bana yalan söyledi üstüne telefonda herkesin yanında tartıştık ve ayrıldık. benim için rezillikti anlayacağınız. yine de linkini ekliyorum okumak isteyene bence aldatıldım, kim haklı allah askına?

Gelelim neden tokatlanmam gerektiğine. Bu çocuk benim hayatımın her yerindeydi görüşmediğimiz tek gün yoktu beraber yaşıyorduk ortak işimiz vardı vs vs. Çevremiz bir, ister istemez haberi geliyor. Şu an hayatında biri var takıldığı, bu da net olarak duymadığım ama parçaları birleştirince benim çıkarım yaptığım bir şey.

Arkadaslar ben öyle bir hırs yaptım ki inanamazsınız. Delirecem, ne demek dönmez ya? Ne demek pişman olmaz? Dönsün de noldu diye ben göndereyim istiyorum, hiçbir sey yapamadım ya, kendi çaldı kendi oynadı. Yıllardır üstünde ne kadar emeğim var benim, ne ara aştın, ne ara başkasıyla - eğer görüşüyorsa, %85 ihtimal - görüşmeye başladın, ne ara toparladın, kardeşim insanda hiç mi suçluluk duygusu olmaz?

Arkadasımla içmeye gitmişler dövünmüş durmuş, ama şu şekilde 'ya sağolsun allah bahtını açık etsin ben bana yapılanı unutmam bende çok emeği vardı ama biz olmuyoruz demek ki' EEEEEEEE? Lan noldu bir gün içinde de olmadığımıza karar verdin? Yani ben şöyle bi insanım. Mesela bir insanı gözden bile çıkartsam, benim hatamla iletişimimiz bitsin veya bitmesin ama hata yapıyım, benim yüzümden olacak diye kendimi yerim, karşımdaki insan değere biner falan. Lan yalan söylemişsin bana ondan bitmiş ilişki. Kardeşim bu nasıl bir kendinden eminlik?

Arkadaslar allaskına ben neden hazmedemiyorum sorunum ne benim?

dipnot : ayrılığımızın üstünden daha 2 hafta falan geçti bu süreçte bir kere bana ulaştı ama zorunlu sebepten, tekrar sürtüştük (çok haklıymış gibi kendisi tavırlandı diklendi), bunun üstünden de toplam 7 gün geçti

çok spesifik bir şey çevremizden birisi burayı takip ediyordur diye açık açık yazamıyorum ama şöyle söyleyeyim maddi manevi kendisini toparlaması için bir iş konusunda her şeyi sırtlandım ve büyük başarılar elde ettik diyebilirim

Sorun yaşadınız, ayrıldınız ama ayrılık içinize sinmedi. Bir süre ağlayıp yalvarmalıydı. Belki şans vermeliydiniz belki defetmeliydiniz ama o bittiğini kabul ediverdi.

Siz senaryo yazıyorsunuz ama hayat o senaryoya uymuyor. Eski sevgiliniz verdiğiniz role bürünmemiş ki zaten kendisi bu görevlendirmeden habersiz. Keşke metin verseydiniz ayrılırken eline.

Size tekrar tekrar zarar vermesi için mi geri dönsün istiyorsunuz?
Takıldığı biri mi var,sevdiği ilgi duyduğu biri mi var?kabullenin sevdiği ilgi duyduğu kadın şuan aradığı ruh eşi olabilir

Yani karakteri belli çokta bişey beklemeyin bu şahıstan:KK42::KK42:

çok spesifik bir şey çevremizden birisi burayı takip ediyordur diye açık açık yazamıyorum ama şöyle söyleyeyim maddi manevi kendisini toparlaması için bir iş konusunda her şeyi sırtlandım ve büyük başarılar elde ettik diyebilirim

Bunlari yapma amaciniz var miydi? Bir mecburiyet vs. Yoksa iyilik olsun denize atayim gibi bir dusunce ile mi yaptiniz?

Eski konunuzu bilmiyorum ama uzulmeyin bu adam donup dolasip size gelir, zaten siz biraktigi yerde bekliyorsunuz ama tekrar gider.

Bunlari yapma amaciniz var miydi? Bir mecburiyet vs. Yoksa iyilik olsun denize atayim gibi bir dusunce ile mi yaptiniz?
yok hiçbir mecburiyetim yoktu ama gerçekten değer veriyordum kendisine. pişman da değilim açıkçası allah daha çok versin daha mutlu etsin inşallah. ama sindiremeyen tarafım kötü işte o da var içimde bir yerlerde

yok hiçbir mecburiyetim yoktu ama gerçekten değer veriyordum kendisine. pişman da değilim açıkçası allah daha çok versin daha mutlu etsin inşallah. ama sindiremeyen tarafım kötü işte o da var içimde bir yerlerde

Dedigim gibi eski konunuzu bilmiyorum ama benim anladigim siz her seyi sindirecekmissiniz, amaciniz ayrilik degilmis. beklemediginiz bir ayrilik sonucu ile karsilasmissiniz bunu sindiremiyorsunuz sanki.

Erkeklere anlattığınız güncelleme ayrılıktan belli bir müddet sonra gelir genelde. Bence gerekli değil ama siz çok istediğiniz için söylüyorum o an için biraz beklemeniz lazım.
Bunuda siz istediniz

Eklentiler

• 548FBEF4-8CF1-4156-B535-1CE5A5D17A5F.jpeg
    548FBEF4-8CF1-4156-B535-1CE5A5D17A5F.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 39
Hiçbir zaman pişman olmayacak. Bir gün geri dönerse de yokluktan, başkasını bulamadığından döner anca. O yüzden bırakın kin tutmayı, umut beslemeyi. Hayatınıza bakın. Yoksa her geçen gün sizden alıp götürür ondan değil.

Arkadaşlar merhaba eski konumu belki bilen vardır, özetle benim erkek arkadaşım dışarı çıktı bana yalan söyledi üstüne telefonda herkesin yanında tartıştık ve ayrıldık. benim için rezillikti anlayacağınız. yine de linkini ekliyorum okumak isteyene bence aldatıldım, kim haklı allah askına?

Gelelim neden tokatlanmam gerektiğine. Bu çocuk benim hayatımın her yerindeydi görüşmediğimiz tek gün yoktu beraber yaşıyorduk ortak işimiz vardı vs vs. Çevremiz bir, ister istemez haberi geliyor. Şu an hayatında biri var takıldığı, bu da net olarak duymadığım ama parçaları birleştirince benim çıkarım yaptığım bir şey.

Arkadaslar ben öyle bir hırs yaptım ki inanamazsınız. Delirecem, ne demek dönmez ya? Ne demek pişman olmaz? Dönsün de noldu diye ben göndereyim istiyorum, hiçbir sey yapamadım ya, kendi çaldı kendi oynadı. Yıllardır üstünde ne kadar emeğim var benim, ne ara aştın, ne ara başkasıyla - eğer görüşüyorsa, %85 ihtimal - görüşmeye başladın, ne ara toparladın, kardeşim insanda hiç mi suçluluk duygusu olmaz?

Arkadasımla içmeye gitmişler dövünmüş durmuş, ama şu şekilde 'ya sağolsun allah bahtını açık etsin ben bana yapılanı unutmam bende çok emeği vardı ama biz olmuyoruz demek ki' EEEEEEEE? Lan noldu bir gün içinde de olmadığımıza karar verdin? Yani ben şöyle bi insanım. Mesela bir insanı gözden bile çıkartsam, benim hatamla iletişimimiz bitsin veya bitmesin ama hata yapıyım, benim yüzümden olacak diye kendimi yerim, karşımdaki insan değere biner falan. Lan yalan söylemişsin bana ondan bitmiş ilişki. Kardeşim bu nasıl bir kendinden eminlik?

Arkadaslar allaskına ben neden hazmedemiyorum sorunum ne benim?

dipnot : ayrılığımızın üstünden daha 2 hafta falan geçti bu süreçte bir kere bana ulaştı ama zorunlu sebepten, tekrar sürtüştük (çok haklıymış gibi kendisi tavırlandı diklendi), bunun üstünden de toplam 7 gün geçti
Başlığa ithafen yazıyorum
Aklıma seks geldi 😅

Hard core baby ama anayim ben ana☹️

Kesinlikle donecektir ama sizi sevdigi icin degil. Bos kaldigi icin. Birisi sizi istiyorsa seviyorsa hayatina takilmalik bilmemnelik birilerini sokmaz. Bence takildigi oncedende varmis da siz yeni haberdar olmussunuz. Birakin yolunuza gidin. Ayni kitap iki kere okunmaz

Totonuzda bombada patlatsak bu size yetmez

Çünküm sürünmesini köpek olmasını istiyorsunuz

Olmayacak

Herkes aynı şekilde sevmez birtaraf çok sever bir taraf okadar da şey yapma der

Siz ne mi yapın öncelikle kabullenin ✔️

Yeni ayrilmissiniz daha. Tabi şok olmussunuz boyle cabuk kabullenmesine ayrılığı. haklisiniz valla ben olsam ben de sinir olurdum 🧐 ama hemen hayatiniza dönmeniz lazim. Siz umursamazsaniz döner. O da ne sebeple döner belli değil. İnşallah hıncınızı alırsınız ne diyim🤷‍♀️

X