Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:ozzmodz_badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Method getCachedBadgeTiers is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:ozzmodz_badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'cached_featured_badges' on XF:User[561274] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:ozzmodz_badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'cached_badges' on XF:User[561274] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Filter sam_keyword_ads is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1165)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[34097425] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

beni öldüren bu kadın [ANNEM mi??]

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
<div class="bbWrapper">Bu yazıyı bekarken yazmıştım.Rüyamda hep bir kızım oldugunu ve benim onu aldırmak zorunda oldugumu görüyordum.Ve o bana rüyamda hep bir bez parçası içinde aglarken görünüordu.Onun üzerine yazmıştım ve bunu gerçekten yaşıyacagımı hiç tahmin etmiyordum.<br /> <br /> <br /> dışardan gelen seste hüzne bürünmüş notalar eşlik ediyor kanayan yaralarıma..<br /> saat gecenin bilmem kaçı kulaklarımda eskiden kalma mutluluk şarkıları..<br /> dilimde binbir acı..yüregim sızlıyor<br /> en derinlerde bir yerde adını sayıklıyor[ANNEM]<br /> yagmur gözlerimle yarışır vaziyette neyin yarışu bu??<br /> biriniz baştan aşagı tüm bedenimi kana buluyor,<br /> digeriniz her akışta yüregimden bir parçamı daha eksiltiyor..<br /> boşa ugraşıyor boşa yarışıyorsunuz ikinizde her demde beni benden ediyor<br /> bendeki beni bitiriyorsunuz??<br /> oda ne??derinlerden bir ses geliyor herkes mutlu herkes huzurlu peki ya gözlerimden akan bu kızıl renkde neyin nesi..<br /> Ne oluyor??Nereye gitti?? mutlu suretler neler oluyor böyle kim kapadı ışıkları korkuyorum..yakın artık lambaları<br /> niye sustu??herkes neden ses vermiyor kimse<br /> neden dilim lal kesti konuşamıyorum,kısılıyor sesim yardım edin ölmek istemiyorum<br /> kim bu her parçamı söküp alan<br /> ANNEM ANNEM nerede<br /> kim bu aglayan kadın<br /> BABA BABA yardım et..bari sen kaçma sen terk etme beni..<br /> Canım acıyor baba<br /> bedenimin her zerresinden sıcak bir şeyler akıyor..<br /> Kıpırdayamıyorum.kapanıyor gözlerim<br /> .... ÖLÜYORUM....<br /> belli belirsiz sisli bir hayal misali bir adam görüyor gözlerim...<br /> bir kadın aglıyor yanı başımda , bir adam sessizce bana bakıyor GÖTÜRÜN onu artık diyor..<br /> bir ses doktor diyor nerde kim beni parçalayan bu adammı dokktor oluyor<br /> doktor DEDİGİN insanlarımı öldürüyor..<br /> ALLAH BABA onlar hayat verir karanlıklardan çıkarır diyordu insanları<br /> peki ya beni aydınlıklardan ölümün soguk kucagına atan bu adam kim??<br /> oda ne?? beyez büyük bir bez parçasının içine sarıyorlar bedenimi..<br /> OH BE BUDA BİTTİ DİYOR bir ses..biten NE??<br /> NEDEN??bu kadar mutlu bu adam..<br /> Nereye götürüyorlar beni..<br /> ANNE ANNE bırakmasana beni.duymuyormusun sana sesleniyorum<br /> ANNE görmüyormusun götürüyorlar beni..<br /> bırakmasana anne..<br /> sesi git gide azalıyor aglayan bu kadının..ANNEM miş o benim MELEKLER söyledi<br /> aslında oymuş melegim benim o koruyacakmış beni hani nerde<br /> o öldürtüyormu şimdi??madem annemse madem melegimse neden izin verdi beni parçalamalarına<br /> anlamıyorum..<br /> kapalı bir kutunun içine atıyorlar parça parça olmuş bedenimi..<br /> koşup oynacagım<br /> bacaklarım yok artık..onu<br /> her görüşümde koşup ANNEM diyerek boynuna<br /> saracagım kollarım yok artık..<br /> gözlerim kan rengine büründü..<br /> dilim sustu konuşamıyorum..<br /> kapanıyor gözlerim daha dünyaya açamadan gözlerimi mutluluk saçamadan sesimle<br /> bir çöp konteynırında bitiyor<br /> tüm hayatım...<br /> daha başlamadan yitip gidiyor çocuklugum..<br /> ÖLÜYORUM.......<br /> ÖLDÜRTTÜRÜYORLAR.....<br /> ÖLDÜRÜYORLAR.....<br /> VE sonunu mutlu sandıgım bu hayat oyunu<br /> son sahnede bitiveriyor..<br /> 28:07:2009<br /> <br /> yeni saçmalamalarımdan<br /> birtanesi işte=)</div>

Back