Bunun adına neden fedakarlık dediğinizi ve teşekkür ettiğinizi anlayamadım. Bu zaten tüm anne ve babaların sorumluluğu aynı zamanda da yapmak zorunda oldukları şey değil mi? Neden ekstra bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz,normal olanı,olması gereken bu değil mi zaten?
Çocuklarını okula göndermeyenleri kınamak,gönderenlere teşekkür etmekten daha mantıklı geliyor bana.
beni ve kardeşlerimi okula gönderip, gelecegimizi güven altına alan babacıgıma sonsuz tesekkür etmek istiyorum.bizleri cahil bırakmadı...şu an ekmek yiyosam babam beni okula gönderdigi için ekmek yiyiyorum.ya okutmasaydı....aman evlenip gidecek kocası düşünsün deseydi.....ben şimdi ezilen, yıpranan,toplumda bir yeri olmayan normal bir insan olacaktım.babacıgım mekanın cennet olsun.allah razı olsun senden...
lütfen özellikle kız çocuklarını okutalım..onlarda bi insan ve geleceklerine güvenle bakmalarına yardımcı olalım.artık kızlarımız ezilmesin ve bu toplumda söz sahibi olsunlar.:enbuyukkk:
Bunun adına neden fedakarlık dediğinizi ve teşekkür ettiğinizi anlayamadım. Bu zaten tüm anne ve babaların sorumluluğu aynı zamanda da yapmak zorunda oldukları şey değil mi? Neden ekstra bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz,normal olanı,olması gereken bu değil mi zaten?
Çocuklarını okula göndermeyenleri kınamak,gönderenlere teşekkür etmekten daha mantıklı geliyor bana.[/QUOThaklısın belki bu anne babaların sorumluluğu zaten.ama bu sorumluluğu birçok fedakarlıkta bulunarak yerine getiriyorlarsa teşekkürden daha fazlasını hakediyorlar aslında.a.s
ve özellikle kiz cocuklarinin egitimi üzerinde fazlaca durulmali,
günümüz şartlarında hala çocuklarını okula göndermeyip tarlada, bahçede çalıştırılan çocuklarımız var.benim yaşım geregince 30 sene öncesinde anne ve babalar bu kadar bilinçli degillerdi.özellikle kızlar pek okula gönderilmez zaten evlenip gidecek düşüncesi vardı.beni okula gönderen babacıgıma, tesekkür etmem kadar dogal bir sey yok bence..şu an ekmek yiyorsan ve eşime muhtaç olmadan bir kadın olarak ayakta durabiliyorsam bu ailemin okuma kavramını ne kadar önemsediklerini gösteriyor....
çocuklarını okula göndermeyenleri kınamadıgımızı nerden biliyorsunuz.burda yazan arkadaşlarımı ve beni ne kadar tanıyorsunuz ki.....ayrıca bu topikte yazan arkadaşlarım ve ben zaten çocuklarımızı okula gönderin yorumlarını yaptık. bu kadar insanların yazdıklarını ve özellikle benim açtıgım konuyu okursanız tekrar sevinirim.amacımız okula gönderip çocuklarımızın gelecegini kurtaralım.onlara bu hayatta bir söz sahibi yapalım anlamındaydı konum.uyarmak kadar tesekkür etme hakkınıda kendimde buluyorum..
sizin yorumlarınıza da saygım var .umarım sizde benim düşüncelerime saygı gösterirsiniz.sevgilerimle..
canım şartmıydı böyle bi mesaj yazman ağlattın beni bu mesajı okuyunca babam geldi aklıma 5 sene önce liseyi bitirdim ama devamı gelmedi çünkü o zamanlar babam kanserdi çok istedim okumayı ama olmadı durumumz fazla yoktu şimdi yazarken bile ağlayarak yazıyorum BABACIM NUR İÇİNDE YATSIN MEKANI CENNET OLSUN bazen onu o kadar özlüyorum ki kızlarbeni ve kardeşlerimi okula gönderip, gelecegimizi güven altına alan babacıgıma sonsuz tesekkür etmek istiyorum.bizleri cahil bırakmadı...şu an ekmek yiyosam babam beni okula gönderdigi için ekmek yiyiyorum.ya okutmasaydı....aman evlenip gidecek kocası düşünsün deseydi.....ben şimdi ezilen, yıpranan,toplumda bir yeri olmayan normal bir insan olacaktım.babacıgım mekanın cennet olsun.allah razı olsun senden...
lütfen özellikle kız çocuklarını okutalım..onlarda bi insan ve geleceklerine güvenle bakmalarına yardımcı olalım.artık kızlarımız ezilmesin ve bu toplumda söz sahibi olsunlar.:enbuyukkk:
canım şartmıydı böyle bi mesaj yazman ağlattın beni bu mesajı okuyunca babam geldi aklıma 5 sene önce liseyi bitirdim ama devamı gelmedi çünkü o zamanlar babam kanserdi çok istedim okumayı ama olmadı durumumz fazla yoktu şimdi yazarken bile ağlayarak yazıyorum BABACIM NUR İÇİNDE YATSIN MEKANI CENNET OLSUN bazen onu o kadar özlüyorum ki kızlarsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?