Beni neler bekliyor bilmiyorum

Ama kayın valide de akıllı kadın, yapıcı yani aferin başka kv de olsa aaaay oğlumu eve almadı, oğlum ayrıl bundan, kendisine milyon tane pay biçer vazide çıkarır. Hayır eşinizle aranızda bi mevzu var, kv de duydu nedir yahu?

Siz de pire için yorgan yakmayın, biraz daha ağar, sakin....

İyidir kvdem sağolsun . Aynı aptdayız nereye gidecek :) ilk defa şahit oluyor böyle bir duruma kvdem. Nasihat vermiş eşime :) seviyorum onu.
neyse sorunu büyütmedik.
Güzel bir akşam. Güzel bir mekan açılmış. Pub tarzı. Buzları eritti eşim şimdilik hatasını anlamış görünüyor:)

ay tam bunları şimdi ben yazacaktım mesjını gördüm aynen valla benim kv olsa oğlumun huzurunu bozma durduk yerde rahatın beyde paşada yok diye bir girizgah yapar ardından artık kısmetime ne çıkarsa:)

Aman ne harika eşin varmış. Ne güzelde cuk oturmuş bu cümleler dertli arkadaşımızın konusunun ortasına!

al bir öküz daha benimkinin farkı yok 14 şuabtı bulanlar şükretsin insan gibi söylesende eve çiçek getiren yok. eşiniz böyle arkadaş diye geberiyorsa bu eve gelme muhabbeti bitmez ve birde haklı olduğunu düşünür.üste filan çıkmaya kalkar.

Erkeklerin farklı bir kimyası var bunu kabul etmek lazım.
Dışarıda iş hayatında aile ilişkilerinde güçlü, ayakları yere basan kadını yaşıyorum. Evde istiyorum ki mırnav kedicik olayım.
Bunu anlamaları çok zor sanırım. Eşim itiraf etti bugün :)
Neden dedi cevabım yok tek cevap 'işte eyle'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…