Beni neler bekliyor bilmiyorum

Kac yillik evlisiniz?

Dün baya geç olunca girip yazamadım. Benim durumlarda çok gelişme yok. Eşimin işi ile ilgili konu ciddi olunca ona ağırlık verdik. Bakalım bu da bir imtihan

Ne kadarlık evlisin?
Evliliğin başlarında oluyor böyle şeyler,erkekler biraz zor farkediyolar evlendiklerini
Çok fazla kafana takma ama sessizde kalmaki alışkanlık halina getirmesin.
Bir süre sonra düzeliceğini tahmin ediyorum.

Bi gelisme varmi ? Halledebildinizmi
Bizim konumuza hiç değinmedik. Ben mesafeli duruyorum ama dün geceden beri eşim oldukça ilgili. Nasıl vakit geçirmek ne yapmak istediğimi sorup duruyor. Fakat iş mevzuyu nedeniyle canımız gayet sıkkın... ilgi konusuna girip tartışmaktan kaçıyorum şu esnada

Dogru olani yapiyorsunuz.dun geceden sonra anlamistir yakinmanizi..duzelir umarim.
Is konusundada hakkinizda hayirlisi olsun..

valla 2 gunluk gülüse kanma cnaım suratını as hep yüz verdin de ne oldu ee peki 14 suabt icin ne yapt ondna bahset sen

valla 2 gunluk gülüse kanma cnaım suratını as hep yüz verdin de ne oldu ee peki 14 suabt icin ne yapt ondna bahset sen
Ben bu tarz şeylere çok önem vermem çiçek falan da sevmem :) bu huyumu bildiğinden bir numaramız yok. Birşeyler yapıp yapmak istemediğimi sordu. Canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Evde pijama terlik belgesel izliyoruz. Sema otele gidelim istedik (konyadaydın değil mi?) sonra o da a cazip gelmedi. Fikirsiz oturuyoruz şimdi.
Siz ne yaptınız

Tabiki cik konus rahatsiz oldugun seyleri tekrar belirt sakin bir dille anlat onu cok sevdigini ozledigini soyle ama bi tarafini da kaldirma

oooo yıne aynı sey sen istemem desende esin yapmalıydı ciceksi olmaz en azından benim esim bilir böyle seylere önem verdigimi asla es gecmez dün gececiydi sabah 7 de cıkması gerekiyo ama sefi dagıtılıcak mallar var demis ve eve 3 te geldi düsünün 48 saat nerdeyse uykusuz calısma ama askıtim ciceklerim ve pastamla kapımdaydı zaten az bisey yedi suan uyuyo aksam 10 da yeniden ise gidicek o kadar yogun calıssa bile beni atlamaz atlayamaz yoksa cezası byuk olur :))

ayrıca cicek almak zorunda degil yükte hafif pahada agır bisey alsın maası iyiyse valla erkekleri yöneticen bacım bilmezler dogum gnu evlilik yıldönümü her zaman hatırlatrı hediyemi beyenirim erkege bırakrısa ohh isimiz iss
mesela sık bi restoranta gidin kendinizi özel hissettirin neden yapmıyosunuz kı valla esim evde olsa yani seninki gibi hic durmam cıkarırım isterse kar yagsın daha ii romantık bi yürüyüs yaparsın

Benim de ilacım uyku. Uyukluyoruz şimdi. Ben az cinsim çiçek sevmem, pasta yemem, çikolata sevmem gibi.
Gereksiz para harcamayalım :) insan bankacı olunca hesap kitap bitmiyor :

Aslında çıkmaya niyetlendik de uyuşuğuz yahu biz

Maaş önemli tabi de konuda da bahsettim. Işten çıkartılması söz konusu şu an. Önümüzü göremeyince fuzuli geldi. Gitmek istediğimiz yerde min. 200 tl hesap ödeyeceğiz çünkü

Benim de ilacım uyku. Uyukluyoruz şimdi. Ben az cinsim çiçek sevmem, pasta yemem, çikolata sevmem gibi.
Gereksiz para harcamayalım :) insan bankacı olunca hesap kitap bitmiyor :
esin tutumlumu peki kendi istedigi bisey oldugu zaman alırmı yani o alıp sen tutuyosan isin zorr

Maaş önemli tabi de konuda da bahsettim. Işten çıkartılması söz konusu şu an. Önümüzü göremeyince fuzuli geldi. Gitmek istediğimiz yerde min. 200 tl hesap ödeyeceğiz çünkü
200 olmazda 120 olur sekerim böyle günler her zaman yok erkekler kendine para harcatan kadın sever nerde öyle fedakar kadın ayrıca isten cıksada tazminat alır canım onla bi birikim yaparsınız

200 olmazda 120 olur sekerim böyle günler her zaman yok erkekler kendine para harcatan kadın sever nerde öyle fedakar kadın ayrıca isten cıksada tazminat alır canım onla bi birikim yaparsınız
Bu iş yerine 1 yıl olmuştu başlayalı maalesef tazminat birikim yapacak kadar olmayacak

Canim benim kocami anlatmissin sanki.. Ayni resmen yaa. Ben alistim artik onun bu hallerine. Ben orda cildiriyorum o da hicbisey yapmamis gibi askim bitanem canim cicim konusuyor. O beni ikinci plana atinca bende onu atiyorum fena bozuluyor. Birazda bakimli alimli calimli olup surundurunce ohh gel keyfim gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…