- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
-
- Konu Sahibi kesenmakas
Bende izlemeye aliyim sizi :)Bende aliyim:)
Belki bi topik acar sohpet ederiz.konu sahibinin konusunu dagittik:)
Konu sahibi belliki cok gerilmissin.biraz sakin.umarim duzeltmissinizdir suan.
Aslında herşey çok yolunda evliliğimizde. Çoğunlukla mutlu olduğumuzu da söylerim rahatlıkla. Ama bu akşam ipler koptu.
Son zamanlardan iletişim sorunu yaşıyoruz.
Ben gel birlikte vakit geçirelim istiyorum o bilgisayar başında mutfakta oluyor. Yada bir önceki konundan hatırlayan olabilir arkadaşı kuzeni, kuzeni geliyor beyimiz dışarı çıkıyor vs.
Bir süre önce cuma ve ctesi günleri program yapmayacağı konusunda anlaşmışık.
Yok olmadı. Bugün yemekten sonra yine arkadaşına gitti.
10 gündür birlikte vakit geçiremedik çeşitli nedenlerle. İhtiyacım var ona. Seviyorum özlüyorum.
Velhasıl bir Emrivaki ile gitti. Çok sıkıldım ve erken gelmesi için aradım saat on gibi. 11 de geleceğini söyledi. Delirdim ve tutamadım kendimi. Msj gönderdim, artık çok yorulduğmu, bıktığımı, artık dayanamadıgımı söyledim.
Özellikle de belirttim gelme eve, git hangi arkadaşınlaysan kal orda diye. Bencil olduğunu,kendi konforu haricinde hiç birşey düşünmediğini söyledim.
Evli olduğunu unutma, evli gibi davran yok davramayacaksan oturup konuşalım bitsin bu evlilik dedim. Cevap vermedi ama 1 saat sonra geldi eve.
Açmadım kapıyı. Defalarca telefon açtı, zili çaldı. Sonra msj gönderdi komedi gibi ''son şansın aç kapıyı ''diye. Ben açmayınca da k.valideme gitmiş.
K.v aradı kızım geri çay içelim diye. Gelmeyeceğimi söyledim. Tamam yavrum kocan burda dedi kapattık.
Şimdi msj çekiyor eşim ''gel dışarı çıkalım tam 14 Şubat havası var konuşalım''diye.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Şimdi çıkacağım ama doğru mu yanlış mı yaparım emin değilim
Zipzip :) 3.5 yıllık evliyizKac yillik evlisiniz?
Bi gelisme varmi ? HalledebildinizmiZipzip :) 3.5 yıllık evliyiz
Bizim konumuza hiç değinmedik. Ben mesafeli duruyorum ama dün geceden beri eşim oldukça ilgili. Nasıl vakit geçirmek ne yapmak istediğimi sorup duruyor. Fakat iş mevzuyu nedeniyle canımız gayet sıkkın... ilgi konusuna girip tartışmaktan kaçıyorum şu esnadaBi gelisme varmi ? Halledebildinizmi
Dogru olani yapiyorsunuz.dun geceden sonra anlamistir yakinmanizi..duzelir umarim.Bizim konumuza hiç değinmedik. Ben mesafeli duruyorum ama dün geceden beri eşim oldukça ilgili. Nasıl vakit geçirmek ne yapmak istediğimi sorup duruyor. Fakat iş mevzuyu nedeniyle canımız gayet sıkkın... ilgi konusuna girip tartışmaktan kaçıyorum şu esnada
Ben bu tarz şeylere çok önem vermem çiçek falan da sevmem :)valla 2 gunluk gülüse kanma cnaım suratını as hep yüz verdin de ne oldu ee peki 14 suabt icin ne yapt ondna bahset sen
oooo yıne aynı sey sen istemem desende esin yapmalıydı ciceksi olmaz en azından benim esim bilir böyle seylere önem verdigimi asla es gecmez dün gececiydi sabah 7 de cıkması gerekiyo ama sefi dagıtılıcak mallar var demis ve eve 3 te geldi düsünün 48 saat nerdeyse uykusuz calısma ama askıtim ciceklerim ve pastamla kapımdaydı zaten az bisey yedi suan uyuyo aksam 10 da yeniden ise gidicek o kadar yogun calıssa bile beni atlamaz atlayamaz yoksa cezası byuk olur :))Ben bu tarz şeylere çok önem vermem çiçek falan da sevmem :)bu huyumu bildiğinden bir numaramız yok. Birşeyler yapıp yapmak istemediğimi sordu. Canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Evde pijama terlik belgesel izliyoruz. Sema otele gidelim istedik (konyadaydın değil mi?) sonra o da a cazip gelmedi. Fikirsiz oturuyoruz şimdi.
Siz ne yaptınız
ayrıca cicek almak zorunda degil yükte hafif pahada agır bisey alsın maası iyiyse valla erkekleri yöneticen bacım bilmezler dogum gnu evlilik yıldönümü her zaman hatırlatrı hediyemi beyenirim erkege bırakrısa ohh isimiz issBen bu tarz şeylere çok önem vermem çiçek falan da sevmem :)bu huyumu bildiğinden bir numaramız yok. Birşeyler yapıp yapmak istemediğimi sordu. Canım hiç dışarı çıkmak istemiyor. Evde pijama terlik belgesel izliyoruz. Sema otele gidelim istedik (konyadaydın değil mi?) sonra o da a cazip gelmedi. Fikirsiz oturuyoruz şimdi.
Siz ne yaptınız
Benim de ilacım uyku. Uyukluyoruz şimdi. Ben az cinsim çiçek sevmem, pasta yemem, çikolata sevmem gibi.oooo yıne aynı sey sen istemem desende esin yapmalıydı ciceksi olmaz en azından benim esim bilir böyle seylere önem verdigimi asla es gecmez dün gececiydi sabah 7 de cıkması gerekiyo ama sefi dagıtılıcak mallar var demis ve eve 3 te geldi düsünün 48 saat nerdeyse uykusuz calısma ama askıtim ciceklerim ve pastamla kapımdaydı zaten az bisey yedi suan uyuyo aksam 10 da yeniden ise gidicek o kadar yogun calıssa bile beni atlamaz atlayamaz yoksa cezası byuk olur :))
Aslında çıkmaya niyetlendik de uyuşuğuz yahu bizayrıca cicek almak zorunda degil yükte hafif pahada agır bisey alsın maası iyiyse valla erkekleri yöneticen bacım bilmezler dogum gnu evlilik yıldönümü her zaman hatırlatrı hediyemi beyenirim erkege bırakrısa ohh isimiz iss
mesela sık bi restoranta gidin kendinizi özel hissettirin neden yapmıyosunuz kı valla esim evde olsa yani seninki gibi hic durmam cıkarırım isterse kar yagsın daha ii romantık bi yürüyüs yaparsın
Maaş önemli tabi de konuda da bahsettim. Işten çıkartılması söz konusu şu an. Önümüzü göremeyince fuzuli geldi. Gitmek istediğimiz yerde min. 200 tl hesap ödeyeceğiz çünküayrıca cicek almak zorunda degil yükte hafif pahada agır bisey alsın maası iyiyse valla erkekleri yöneticen bacım bilmezler dogum gnu evlilik yıldönümü her zaman hatırlatrı hediyemi beyenirim erkege bırakrısa ohh isimiz iss
mesela sık bi restoranta gidin kendinizi özel hissettirin neden yapmıyosunuz kı valla esim evde olsa yani seninki gibi hic durmam cıkarırım isterse kar yagsın daha ii romantık bi yürüyüs yaparsın
esin tutumlumu peki kendi istedigi bisey oldugu zaman alırmı yani o alıp sen tutuyosan isin zorrBenim de ilacım uyku. Uyukluyoruz şimdi. Ben az cinsim çiçek sevmem, pasta yemem, çikolata sevmem gibi.
Gereksiz para harcamayalım :) insan bankacı olunca hesap kitap bitmiyor :
200 olmazda 120 olur sekerim böyle günler her zaman yok erkekler kendine para harcatan kadın sever nerde öyle fedakar kadın ayrıca isten cıksada tazminat alır canım onla bi birikim yaparsınızMaaş önemli tabi de konuda da bahsettim. Işten çıkartılması söz konusu şu an. Önümüzü göremeyince fuzuli geldi. Gitmek istediğimiz yerde min. 200 tl hesap ödeyeceğiz çünkü
Bu iş yerine 1 yıl olmuştu başlayalı maalesef tazminat birikim yapacak kadar olmayacak200 olmazda 120 olur sekerim böyle günler her zaman yok erkekler kendine para harcatan kadın sever nerde öyle fedakar kadın ayrıca isten cıksada tazminat alır canım onla bi birikim yaparsınız