• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni ne kadar seviyorsun sorusu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bugün Bu Soruya Vereceğimiz CevapLarı DüşüneLim. Bu Soruya VeriLebiLeceq CevapLar Ne Kadar TatminkaRdır?

-Çok ?

-BiRaz ?

-Eh İşte ?

Peqi BunLar Neyi İfade EdeR ?

Seni 999 tane, Seni 10001 Tane, 3kg, 5 Litre, Üç Aşağı Beş Yukarı DeneBiLirmi ?

CevapLara Bir Kaç Sıradan Örneq vereLim:

BENİ NE KADAR SEWİYORSUN ?

-Tahmininden Çoq FasLa.

-Senin Beni Sewdiğinden Çoq.

-Hiç'ten BiLe aZ.

Şimdi de SoruLu CevapLara Bir Kaç Örneq (SoruLara SoruyLa Cevap Vermek Kadar Üçkağıtçı Bir Yöntem YoqtuR

-Bunu Neden BiLmek İstiyorsun ?

-Bu BiRaz da Senin Beni Ne Kadar Sewdiğine BağLı DeğiLmi ?

-Seni Sewdiğimide Nerden ÇıkaRdın ?

Ve Değişik CevapLar BuLaLım:

-Bunu Bana DeğiL Kendine SormaLısın. Kendinden Duyacağın KeLimeLer Yanıtın oLabiLir.

-Seni, Sana Bu Soruyu Sormayacaq Kadar Çoq Sewiyorum.

-Bana Karşı En Kötü Suçu iŞlesen de, Seni Affettiğim İçin Kendimi Affetmeyecek Kadar Çok.

-Seni Beraber YaşlanabiLeceğim Kadar, Pastırma Koksan da ÖzLediğimde Kokunu da ÖzLeyeceğim Kadar, Aynı Diş Fırçasını KuLLanabiLeceğim Kadar, Terini eLLerimLe SiLebiLeceğim Kadar...

Efendim, Hepsini Bir Kenara ataLım. Çünqü Bence Hiç Biri Gerçek Cevap değiL. Hepsi Kaçış Ve Cevap BuLamama TeLaşı. Gerçek Sewen (FikRimCe), Ne BöyLe Soru Sorar Ne de Bu SoRuya VeriLebiLeceq Bir Yanıt Arar. Sewgisini Ve Sevgin öLçümSüz Miktarını SuSuşLarınDa SaqLar..

"SENİ SEWİYORUM" CümLesini,Kişinin Kendisinden ve de KendiLiğinden Duymak Varqen;

"Beni SewiyormuSun?" Sorusu Kadar Saçma Bir Sorudur. Beni Ne KadaR SewiyoRSUN ?

AnLamSız SoruLara Arayacaq AnLamSız CevapLara Bir Ömür Geçirmememiz Ve HayatLarımızı, SevgiLerimizi AnLamSızLaşTıRmaMaMız DiLeğiyLe..

alıntı

çok hoş bir yazıydı.
büyükleri bu soru üzerine gercekten anlamıyorum.
ama ya çocuklar soruyor bunu,anne beni ne kadar seviyorsun,sürekli bilmek istiyorlar.hele kızdığınızda,hemen savunmaya gecip ;
- zaten beni sevmiyorsun ki
demeleri yokmu,beni mahvediyordu.
sürekli canımdan bile çok seviyorum,derdim.şimdi büyüdüler artık inandılar heralde,sormadıklarına göre

çok güsel bi yazı ve mantıklı yetişkin insanların böyle soruları gerçekten çok saçma ve bi cevabı yok nası anlatılabilir ki sevgi hissedilir ancak insan gerçekten sevdiğin de sevgisinin tamamını gösterebilecek kadar bile ömre sahip deil ki nası anlatılsın çok güsel bi yazı teşekkürler..

Back