Beni kullaniyor mu?

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
Merhaba arkadaslar, kafama cok taktığım bir konu var sizinle paylasmak istiyorum ve yorumlarinizi bekliyorum..
12 mayısta tanıştığım bir erkek var yani flörtleştiğim carsamba günü buluştuk hala konusuyoruz buluşma güzel geçti kafede oturup sohbet ettik keyifliydi herşey midemin bulandığını söyleyince ilgi göstermesi eve gider gitmez mesaj atti iyi misin diye, 2 gün sonra tekrar buluşmak istedi naz yaptım biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz tekrardan cunku benı kullanıp oyalandırmasından korkuyorum ümit verip gitmesinden.... Güvenemiyorum daha once bir erkek yüzünden güvenim sarsıldığı için sanki herkes beni kullanicakmis gibi hissediyorum ve sürekli düşünüp ağlıyorum sinirlerim bozuluyor. 2. Buluşmada sinema konusu acıldı sinemaya gidelim dedi tamam dedim dün bir konu yüzünden tartıstık esprisine gönlünü alirim falan dedim o da nasil öperim falan dedim cok hosuna gidiyor bu tür ilgi göstermem 2. Bulusmada öpmeden falan bahsedildi ama bir tek o acmadi konuyu yani bende actım seviyorum çünkü ama ona karşı olan sevgimi beni kullanip yararlanmasindan korkuyorum napicağimi bilmiyorum beni az çok anlamışsınızdır güven sorunum var... 12 mayisdan bu yana konusuyoruz ama neden hala sevgili değiliz anlamiyorum benden hoşlanmasa neden 2. Bulusma istesin lütfen yardim edin ne yapmalıyım?

Siz daha önce hiç hayal kırıklığına uğradınız mı ? Bunun için güvenmiyor olabilirsiniz Hanımefendi.. Ama ben sizi kullandığını düşünmüyorum.. Siz en iyisi biraz zaman tanıyın.

Bu arada buluşmadan sonra bana 2-3 defa onu nasıl bulduğumu sordu ve bana buluşmada îse farklı olduğumu diğer kızlardan farklısın sen dedi

peki nıye hala sevgili değiliz? Sadece öpmeden kullanılma olmaz ki ümit verip gitmesinden de korkuyorrum aşırı sekılde güvven sorrunu varr bende..

Güven problemin var demek yeni bir ilişkiye hazır değilsin demektir.
Ama sen maşallah tam gaz olsun istiyorsun her şey.

1 aylık tanışmanın içine daha sevgili adını bile almamışken öpmeyi koyan sensin kusura bakma ama
çocuk seni oyalıyor ya da kullanıyor değil ama sen kendini bu aceleyle kullandırırsın.

Arkadaşça buluşun, birbirinizi tanıyın.
Su akar yolunu bulur zaten.

Ufff zorlama her şey ne sıkıcı..

Yaşın küçük

Karşı tarafı bilmiyoruz

Ama bir ayda ille de sevgili olma zorunluluğu mu var?

Tanışın; vakit geçirin; ilişkiniz sevgili, olmaya da dönebilir; uygun değiliz der ayrılırsınız da..

Bir aylık görüşme ile düğün yapacak haliniz yok ya..

Ya velev ki ümit verip gitti, mayistan beri tanıdığınız adam icin ölecek değilsiniz ya, kimseye bağlanmayin bu kadar sonra toparlanamazsiniz, ve bu güven sorunu "sen gidersen ben ölürüm yapamam" tavrı karsinizdaki kisiyi uzaklastirir, kendini bir halt sanıp siz ona layik değilmişsiniz hissiyati yaratir. Bence öncelikle bu güven sorununuzu aşın sonra sevgili olaylarina girin.

12 mayıstan beri tanıyorsun, 2 kere buluşmuşsun. "seviyorum" diyorsun. biraz hızlı bağlanmışsın.
ikincisi "kullanılıyor muyum?" diye sormuşsun. ben anlattıklarını okuyarak böyle bir sonuç çıkarmadım. tam tersi bile olabilir. çocuğun aklını karıştırıyorsun

Guvenene kadar öpüp koklamayiver kullandırma o zmn kendini...Niyetini anlayana kadar arkadaş gibi takıl..Belki sadece hoslanti kendini basit gösterme..

Siz de kullandirtmayin kendinizi.Zor degil.Ustelik kendiniz de demissiniz.Daha sevgili degiliz.Neden daha iliskiye baslamadan "operim" muhabbetlerine giriyorsunuz? Fazla aceleci davraniyorsunuz.

yaşlar kaç? küçükmüşsünüz gibi geldi.

muhabbetler tuhaf. öpme mevzusunu açan sensin zaten.

kullanma gibi bir niyeti yoktur artık kullanmadan kastın neyse ama zaman geçirme amacında olabilir.

hoşlanıyordur diyemeyiz bence. nasıl tanıştınız o falan da önemli.

Bence sen onu kullaniyosun.
Aklina gelmese bile yavas yavas o tarafa kaydiriyosun konuyu.
Opuyum ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…