Merhaba arkadaslar, kafama cok taktığım bir konu var sizinle paylasmak istiyorum ve yorumlarinizi bekliyorum..
12 mayısta tanıştığım bir erkek var yani flörtleştiğim carsamba günü buluştuk hala konusuyoruz buluşma güzel geçti kafede oturup sohbet ettik keyifliydi herşey midemin bulandığını söyleyince ilgi göstermesi eve gider gitmez mesaj atti iyi misin diye, 2 gün sonra tekrar buluşmak istedi naz yaptım biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz tekrardan cunku benı kullanıp oyalandırmasından korkuyorum ümit verip gitmesinden.... Güvenemiyorum daha once bir erkek yüzünden güvenim sarsıldığı için sanki herkes beni kullanicakmis gibi hissediyorum ve sürekli düşünüp ağlıyorum sinirlerim bozuluyor. 2. Buluşmada sinema konusu acıldı sinemaya gidelim dedi tamam dedim dün bir konu yüzünden tartıstık esprisine gönlünü alirim falan dedim o da nasil öperim falan dedim cok hosuna gidiyor bu tür ilgi göstermem 2. Bulusmada öpmeden falan bahsedildi ama bir tek o acmadi konuyu yani bende actım seviyorum çünkü ama ona karşı olan sevgimi beni kullanip yararlanmasindan korkuyorum napicağimi bilmiyorum beni az çok anlamışsınızdır güven sorunum var... 12 mayisdan bu yana konusuyoruz ama neden hala sevgili değiliz anlamiyorum benden hoşlanmasa neden 2. Bulusma istesin lütfen yardim edin ne yapmalıyım?