Beni kandırıyor mu?

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Merhaba Arkadaşlar,
İçim içimi yiyerek uyuyamadım.Zaten saat şuan 04:41 hala kafam karmakarışık.Erkek arkadaşımla 4 yıllık bir birlikteliğimiz var.Zaman zaman her kadın gibi şüphelerim olmuştur boş yere.Ancak son zamanlarda erkek arkadaşımla hem çalışması hemde formasyon eğitimi alması nedeniyle görüşemiyoruz.Neredeyse ayda bir kez ancak.Geçen günlerde whatsuptan konuşurken yatacağını söyledi ve konuşmayı bitirdik ancak 15 dk kadar daha çevrimiçi kaldı.Hala çıkmamışsın çıkmıcaksan konususacağım şeyler vardı dedim.Bu yazımdan 2 dk sonra çevrımdışı oldu.Sabahta bana hemen çıktığını hiç kalmadığını iddia etti.Oyle bir yanlışlık olabiliyormuş gibilerinden.Bugunde konuştuk ve aynı şey tekrar oldu bu kez de yaklaşık 20 dk kadar çevrimiçi kaldı ve yine ben mesaj attıktan sonra çevrımdışı oldu.Böyle bişey gerçekten olabiliyor mu?daha önce böyle bi durumla karşılaşanınız var mı?Forumlarda ws ile ilgili okuduğum yazılara göre böyle bi durum yok.yani ws dan çıktığın halde çıkmamış gösterdiğine dair bişeyle karşılaşılmamış.Olmayan bişey yüzünden boşyere tartışmak da istemiyorum ama bir yandan da şüphelerim var ve aptal yerine konmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Cep telefonumdan giriyorum ve ev wifisine bağlanıyorum.Full çektiği için böyle bir problem mümkün değil.

Peki yazdiginizda iki tane görüldü cizgisi olduysa muhtemelen yalan söylüyor gördü ve cevrimiciydi yok tek cizgi olduysa görmemistir böyle bisey basima hic gelmedi ama hemen kuruntu yapmaYin belki arkadasina yazmistir

Peki yazdiginizda iki tane görüldü cizgisi olduysa muhtemelen yalan söylüyor gördü ve cevrimiciydi yok tek cizgi olduysa görmemistir böyle bisey basima hic gelmedi ama hemen kuruntu yapmaYin belki arkadasina yazmistir

Evet mantıklı. Mavi çizgi çıktıysa yalan.
Benim hiç başıma gelmedi. Whatsapda her şey olabilir ama sadece erkek arkadaşın da mı oluyor bu durum? Bide çevrimdışı olduktan snra son görülme şu saat diye yazıyor mu yoksa hiç bişi yazmıyor mu?

Önceden benim erkek arkadaşımda da oluyodu aynı şey.açık kalıyodu bi süre sonra çevrimdışı oluyodu.olabilir ama telefonu bozulmuştu.ben mesaj attığımda da direk konuşma sayfası açılıyomuş ekranda.yanında birileri varken sıkı sıkı tembihlerdi.şimdi telefonu değiştirdi böyle bi sorun yok.mavi tiklede anlaşılır zaten heralde.

Erkek arkadaşından suphelenmen için cok erken diyorum. Eğer seni kandırma gibi bit durum varsa zaten arkası gelir diye düşünüyorum. Yoğun olduğunu söylüyorsun ilişkinizi yipratirsin.

Canim benm erkek arkadasimdada olmustu o whatsapptan ciktigi halde onlinedi ve snra cevrimdisi oluyordu kac kez oyle oldu aklina takma Boyle seyleri ama bidaha ayni sey olursa msj at bakalim 2 cizgi olucak mi..

Bazen internette ve whaysappta oluyo ooyle şeyler. Benim sözlümde ve vi arkadasımda daha olmustu bi 5-10 dk çevrimiçi kalıp ondan sonra çevrimdışı oluyolardı.
Bide mesela sen onun sayfasını açıyosun o an çevrimiçi gözüküyo 2 sn sonra çevrimdışı gözüküyo hemen ardından sayfasını tekrar açınca yine çevrimiçi olup 2sn sonra çevrimdışı gösteriyo. Whatsappta oluyo yani böyle durumlar. Bide adam aldatan kadın meraklısı bi tip olsa 4 sene sizle beraber opmaz üstelik daha sevgiliyken, bırakıp giderdi çoktan.

sevgilimde de oldu 2 3 kere. ben cikmasini beklerken 5 dk gecti hala cevrimiciydi yazdim bisey mi oldu diye ama 1 cizgi cikti yani internetini kapatmisti bile 4 5 dk sonra cevrimdisi gorundu. yani konusmadan sonra interneti kapatiyosa bu durum normal canim ama iki cizgi cikiyosa bilemicem

oluyor canım bana çok oldu.hatta arayınca açılmayıp ardından whatsappta online oluyordum filan.ancak o saatlerde uyumuş bile oluyordum.samsunglarda özellikle çok oluyor.

bazen böyle şeyler oluyor, özellikle wifi değil de internet paketinden girdiğiniz zaman...

çevrimiçi göründüğü halde karşı taraf çıkmış olabiliyor...
tabi bunlar 2-3 dk lık farklılıklar..

bahsettiğiniz gibi 20 dakika çevrimiçi kalındığına en azından ben şahit olmadım...

ancak şöyle bir durum olabilir;

sizle mesajlaştıktan sonra biraz daha durmuştur, tam hakikaten çıktığı vakit yazmışsınızdır, 1-2 dakikalık gecikme o zaman olmuştur...

Ben kendi telefonumu kökten kapattigimda ve arkadasmdan bana baktigimda bile hala çevrimiçi gozukuyorum..

1: whatsapp kullanan birisi açıkken karşı tarafın çevrimiçi görüneceğini bilir.Bu yüzden kapatıyorum diyipte kapatmamak gibi bir hataya düşmez.
2:Bazı akıllı tellerde whatsapp açıkken teli ekran kilidine aldığın zaman hala açık görünür.
3: whatsapp açıkken menü tuşundan direk çıkış yapıldığında whatsapp açık görünebilir.

4:çokta takma bu kadar sıkıntı yapma.

iki çizgi varsa ve maviyse çevrimiçi mesajını gördü demek .
ama yok tek cizgi ve siyahsa internetten kaynaklı hata olabilir .

Back
X