merhaba
şurdan başlayayım benim abimin bir arkadaşı vardı. ben bu çocuktan gıcık alırdım hep ama sonra üniversiteye başladım ve bir gün buna msj attım daha sonra işte 2 saat sonra kimsiniz dedi ben de çok pişman oldum ve kusura bakmayın abimin telefonunu kullanıyorum ikimizzin de arkadaşları aynı rehber de dedim. daha sonra yok rahatsız olmadım falan dedi o gün aksama kadar msj da konuştuk benle buluşmak istiyordu bende işte bu gün çıkamam bahane uyduruyordum daha sonra kabul ettim ve görüştük ummduğumdan çok güzel geçti.bana msj sordu bende bilerek attımı söyledim .ama bilmiyorum bu bir şeyi değiştirirmiydi.sinemaya falan gittik .hiç el ele bile tutuşmadık ben hep çektim daha sonra konuşmalr azaldı ban hep benim sıkıntım var problemim var diyodu sabahlara kadar oyun oynuyo gunduzler hep uyuyodu .oyleboyle bıraktık en son bulusacaktık bu unuttu sonra kusura bakma benden adam olmaz dedi.bitti sonra tekrar msj attı 2 ay geçti üzrinden bende konustum ama buluşma felan yok kafamı toparlamam falan dedi.en son ole bende sen kafanı toparla ben beklerim dedim.bana 4 ay sonra dondu okullar başlayınca kendi memleketine gittmişti msj attı ben artık cevap vermiyorum ardı falan ben işte konuştuk konuşmak istedini soyledi bende bilmiyorum senden emin değilim dedim.bana dön iki üç güne dedi . sizcede bana sorması gerekmezmiydi? 15 gun kadar sonramsj attı ben yine cevap vermedim ve en son dayanamadım bir hafta sonrada ben yazdım iste cevap atma nezaketinde bulunmisim da falan filan en son neyse konuştu k ertesi günü hiç bir şey yok msj atmadı .bende iki gün sonra bana msj atma diye yazdım ve cevap vermedi . bunun amacı nedir anlamadım hep sevdimi acaba diye düşünüyorum biraz uzun oldu ama sizce ???