beni hatırlayanlar parmak kaldırsın.........

S

sekreter18282

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sekreter18282
a.s.
selam kasım annişleri:nazar:
cok uzun zaman olu degilmi yani yaklaşık bir sene falan gibi bi sürenin ardından yeniden aranıza katılmak gercekten cok güzel hepinizi feci özledim:enbuyukkk:
bu arada gecmiş sayfaları bi gezeyim dedim ama baş edemedim valla yaaaa
özellikle dogum hikayelerinizi sırnaşık şey neler yaşadıginızı cektiginiz eziyetleri tabi bebişlerden :ecrin_bebek:ama ama bayagı geride kakmışım ki o sayfaları valla bulamadım yaaa:uhm:
bende dogurdum ve artık şımarık ve aksi ve tatlı kızım 10 kasımda bir yaşına girdi adı dilara oldu kızmı olacak erkek mi derken ve hatta cogunuzun kızlarına asılırken şimdi hepsinin yeni yaşlarını kutlamak cok güzel degil mi alkisalkisalkis
bundan sonra artık aranızdayım artık herşeyi paylaşmaya kaldıgımız yerden devam edelim olar mııı:teytey:
öpüyorum hepinizi ve aranıza hoşgeldima.s.

hoşgeldin canım,
tekrar aramıza katılman şerefine hemen dilaranın fotoğraflarını bekliyorum:)

bana nasıl yükleyecegimi hatırlatırsanız sevinirim yaaa
unuttum ben

ben kasım annesi değilim ama yinede hoşgeldin tekrar kk kulubüne:enbuyukkk:

sekreter hoşgeldin canım kocaman bir aile olma yolundayız hoşgeldin tekrar

hoşgeldin sekreter..hatırlıyorum ben seni:)

kızın nasıl iyi mi?

canımcım hoşgeldin aramıza yeniden
hepimiz hatırlıyoruz seni merak etme, ben sana ulaşamadığım günlerde burada arkadaşlara soruyordum uğradımı falan diye neyseki artık döndüm
fotoğrafı da imageshack.us'tan yüklüyoruz canım browse diyorsun yüklemek istediğin fotoyu buluyorsun boyut olarak 600*480 mi 800mü öle bişeyler vardı onu işeretleyim tıklıyorsun açlına sayfada alt kısımda hotlink for forum 1 yazan kutunun içini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun bir dene bakalım umarım doğru anlatmışımdır

sekreter hoşgeldin canım bende kızının resimlerini merak ediyorum..:KK70:

canım hoşgeldin aramıza tekrardan güzel kızının resimlerini bekliyoruz

hoşgeldın canım ben eskı Applle dılaran nasıll ıyımıı dıger sekreterle karıstırmıyorum ınsallahhh

sekreter hosgeldın canım
hatırlamazmıyız senı erkek beklıyordun
julının kızına cok asılmıstın ama sımdı senın kızın oldu

haa bu arada benım de oglum var bılıon mu:jeyyar:

ebeeet sekretercim bende hatırladım zaten unutmamıştım kiiii

ılk baslar bende cok sık gıremıyordum ama senı hatırlıyorum sekretercım hosgeldın tekrardan.bu arada benımde oglum var.dılara nın fotolarını gorsek te asılsak dıyorum :-))))

sekretercim hoşgeldin canım ben oğlum doğduktan 5 ay sonra katıldım kasım annelerine oğlumun sözlüsü var söz asılmıcam kızına ama fotosunu görsek diyordum

ayyyyyyyy sevindim arkadaşlarım beni unutmamış cok güzellll
var ya kızıma asılabilirsiniz ama gercekten eli maşalı bi kızım var üstelik bu yaşta ben bile dayak yiyorum inanılmaz sinirli bi bebek neden öyle cözemedik daha ama çok dikkatimizi cekiyo
bu arada aranızdan biri artık acıkca şu fotografları nasıl yükleyecegimi anlatırsa aksi kızımı gösteririm size

Sekretercim hoşgeldin canım.Bende yeni olduğum için seni hatırlamıyorum ama ününü duydum canım:)) Ayrıca kızına çok çok geçmiş olsun tatlım.

hatırladım hatırladım!!!!!!!!
hoşgeldin canım tekrar aramıza..

aşk olsun ya kızımı sizle hal tanıştıramadım ya yok mu bana yardım edecek yaaaaaaaaaaaa

X