EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 3 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #1 Ay doğarken bir söğüdün ardından.. Göl yüzünde sisli bir esintiyle.. Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve Yağmurdan geceye perde çekerek.. Beni düşün.. Unutma.. En umarsız en umutsuz gününde... Bağrına bir yumruk çökeldiğinde, Beni düşün.. Unutma.. Ve kurtlardan arta kalmış yüreğimin Can çekişen o son parçasınıda, sana sakladığımı bil.. Beni düşün.. Unutma.. alıntı
Ay doğarken bir söğüdün ardından.. Göl yüzünde sisli bir esintiyle.. Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve Yağmurdan geceye perde çekerek.. Beni düşün.. Unutma.. En umarsız en umutsuz gününde... Bağrına bir yumruk çökeldiğinde, Beni düşün.. Unutma.. Ve kurtlardan arta kalmış yüreğimin Can çekişen o son parçasınıda, sana sakladığımı bil.. Beni düşün.. Unutma.. alıntı
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 17 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #2 çok güzel olmuş canım resimler harika