• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyecek akıl verecek psikolog var mi

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Ben 13 yıllık evliyim 3 çocuğum var.Esim ilk zamanlar alkollu yerde calisir geç gelirdi.Biz de uyurduk.Simdi alkolsüz işyeri eve erken gelmiyor.Sonradan cok değişti.Barlara gazinolara gitmeye başladı.Hergun icki iciyor eve gec geliyor.Ben de cocuklari da gözünde yok.Ben camin önünde ne zaman gelecek diye beklemekten artik bunaldim.Gecen sene boşanma davasi actim geri baristirdilar.Degisen birsey olmadi bu yine ayni yolunda.Ben de doldum artik herseyi haykirasim geliyor.Tel ariyoruz açmıyor sonra yalanlar ben de dayanamiyorum msj yaziyorum bardasin o yüzden acmiyorsun diye.Geliyor o salonda ben yatak odasinda yatiyorum bazen konusmuyoruz.İşi düştüğünde geliyor yanima birlikte oluyor.Erken gelse de uyuyor erkenden salonda ben odamda yatiyorum.Ben ne yapacagimi bilemiyorum artik nasil davranacagimi.Bu adam hergün iciyor ve o barlara gidiyor.Soylesem de küssem de birşey degismiyor.Calismiyorum 3 cocugumla boşansam yapabilir miyim düşünüyorum. Kafama takmiyayim diyorum zoruma gidiyor cocuklar evde bekliyor babasi biryerlerde iciyor ne zaman gelecek diye soruyorlar.Bana yardim edin düşünmekten kafayi yemek üzereyim.Ben bir çözüm bulamiyorum ne bu adami ickiden barlardan kurtarabiliyorum ne de cocuklarimla gidebiliyorum..Onlar icin sabir ediyorum ama hata mi ediyorum.

Şimdi boşan diyenler buraya yağar ama yuva yıkmak yerine yapıcı etkenleri öncesinde tercih edin isterim. Aile terapisti eşiniz için psikolojik destek alabilirsiniz ve sosyal medyada denk geldiğim Esra esmeci isimli psikolog onun uygulamaları ile eşlerin arası düzelen varmış bir inceleyin isterseniz 😇

Bi psikolog değilim tabikide ama öncelikle eşinizin değişmeyi kendi istemesi lazım.size ve çocuklarına değer verseydi zaten o barışma zamanı şansını iyi kullanırdı.disarisi ona daha cazip geliyor belli ki.siz Bu şekilde kendihayatinizi bitiriyorsunuz düşünmekten hasta olursunuz.bakin üç tane evladınız var onları düşünün o ortamda ne kadar huzurlu olabilirler ki

Back