Tartildinmi canim vermismisin?
Diyetin de guzel bence
oooff bi hafta daha mı beklicez kilo öğrenmek için :) yoğurt küründe tamamlanmış olur bari.... ben bu yoğurt kürünüü sevdim...
Su regl bitsin hemen tarti ya kosucam ben çok şişiyorum vücut su tutuyo 2 kilo fazla görmeye tahammulum yok :)
Yoğurt kürünü kesintisiz devam ediyorum
benim damak tadimada uygun.bundan sonra domates taze zencefili hazirla ona basliycaz gobegimuz ayvadan tahtaya terfi edicek :) göbek yaglarina vedaaaa
Benimde gobegimde gözle görülür incelme oldu dün gece uykudan uyandim unuttugumu farkettim kuru yedim sonra uyudum :)))post: 41314313 .!.:şaka maka harbiden göbeğimin o bombeliliği gitti.... tartıya yansıyan bir şey henüz olmasa da işe yarıyor sanki yaa... hazırlarım zencefilimi onuda deneyelim :)
Canım yogurt küru nasil oluyo biraz anlatirmisin bu arada tebrik ediyorum guzel ilerliyorsunDün pulbiber limon yoğurt kurunun 2 günüydü tadı damak tadima uygun sonuç görmek istiyorum. 13 gün kaldi :) bundan sonra domates zencefil limon kürü deneyeceğim zira yağlanma en çok göbek bölgemde toplanmış durumda. Plates ve mekik egzersiz leri yapiyorum
Canım yogurt küru nasil oluyo biraz anlatirmisin bu arada tebrik ediyorum guzel ilerliyorsun
Süper gidiyosun canım başarılar sana