Beni de destekleyin bende zayiflasamm:)

Tartildinmi canim vermismisin?
Diyetin de guzel bence

Canim benim tartı günüm pztesi bende merak ediyorum :) şu haftasonu nu az kalorisiz atlatsam çok sevinicem çünkü es dost toplanması çok olur bizde israr ve güzel menulerle mücadele ediyorum resmen

Güzel haftasonları :) bu sabah oy verdik ordan arkadaslarla kahvalti bulusmamiz vardi.kendimle gurur duydum hic bozmadim.esimin kahvaltıya geldin hakkini vermen lazım baskisina rağmen :)))
Sabah: domates salata marul peynir 3 çilek 4 zeytin bol yesillik roka tere maydanoz
öğle: yarim kase yoğurt içine 1 salatalik baharatlı
aksam köfte ayran

Günaydın bugün yürüyüş yapmadim canim istemedi. Zaten regl dönemi benim için sikintilidir.kahvaltimi yaptim.yarin sabaha ertwkedim tartilmayi çünkü regl dönemi tarti için uygun değil 1,2 kilo fazla görünebilir canımı sıkmak istemiyorum :)
Kahvaltı salatalik domates peynir yumurta yeşil çay
öğlen: sebze sote yoğurt bir kase
akşam ton balık lı salata

Günüm güzel geçti zorlasada platesimide yapabildim
kacamaksiz güzel birgün oldu oğlumun tabaginda kalan son iki makarnayi bile tirtiklamadim o kadar diyorum
:)

oooff bi hafta daha mı beklicez kilo öğrenmek için :) yoğurt küründe tamamlanmış olur bari.... ben bu yoğurt kürünüü sevdim...

oooff bi hafta daha mı beklicez kilo öğrenmek için :) yoğurt küründe tamamlanmış olur bari.... ben bu yoğurt kürünüü sevdim...

Su regl bitsin hemen tarti ya kosucam ben çok şişiyorum vücut su tutuyo 2 kilo fazla görmeye tahammulum yok :)
Yoğurt kürünü kesintisiz devam ediyorum
benim damak tadimada uygun.bundan sonra domates taze zencefili hazirla ona basliycaz gobegimuz ayvadan tahtaya terfi edicek :) göbek yaglarina vedaaaa

şaka maka harbiden göbeğimin o bombeliliği gitti.... tartıya yansıyan bir şey henüz olmasa da işe yarıyor sanki yaa... hazırlarım zencefilimi onuda deneyelim :)

şaka maka harbiden göbeğimin o bombeliliği gitti.... tartıya yansıyan bir şey henüz olmasa da işe yarıyor sanki yaa... hazırlarım zencefilimi onuda deneyelim :)
Benimde gobegimde gözle görülür incelme oldu dün gece uykudan uyandim unuttugumu farkettim kuru yedim sonra uyudum :)))

Bugünkü menüm
sabah: salatalik domates yeşil biber bir dilim peynir yumurta yeşil cay
öğlen: tarhana çorbası salata
akşam:kısır salatası ayran
Bir saat plates ve kol ağırlık calistim

Sabah islerim vardı kahvaltı yapamadim bir elma ve kahve dışında ..az sonra öğle yemeği ne geçiyorum
öğle:kabak yemeği az yağda pismis 8 kasik kadar yarim kase yogurt mevsim salatası
aksam tavuk haşlama salata ayran

Günaydın sevgili günluk
sabah 30 dk kardio 30 dk pkates yaptim öncesinde bir kahveyle menum söyle
sabah:iki salatalık bir dilim peynir yumurta 3 zeytin yeşil çay
öğle yağsız ton balık salatası
aksam sebze çorbası marul salatası ayran

Canım yogurt küru nasil oluyo biraz anlatirmisin bu arada tebrik ediyorum guzel ilerliyorsun

Canım yogurt küru nasil oluyo biraz anlatirmisin bu arada tebrik ediyorum guzel ilerliyorsun

Akşam uyumadan yarım saat önce 3 yemek kaşığı yogurt yarım limon bir cay kaşığı acı pul biber karıştırıp 15 gun devam eden bir kür. Göbek yaglarini eritiyor.Denedim daydasini gördüm tavsiye ederim :)

Günaydın herkese keyifli bir hafta diliyorum :)
Haftasonu hareketli ve bol gezmeli gecti
günün menüsü
sabah: domates salatalık bir dilim peynir yeşil çay
öğle cacık sebze yemeği
akşam marul salatası ayran

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum:)
Sabah platesimi yaptım 50 dk Oğluş uyurken keşke her sabah yapabilsem
Bugünkü menüm şöyle
sabah: domates salatalık peynir yeşil çay 4 zeytin
öğle:dışarda olacağım için salata
aksam: tavuk haşlama yoğurt
hareketli ve kacamaksiz bir gün olacak:)

Bugün çok yoğun geçti spor aksadi ama menume riayet etmemin huzurunu yaşıyorum çünkü katıldığım bir toplantida cezbedici ikramlara dur diyebildim afferin bana :)
Sabah: yumurta bir dilim peynir domates salatalık roka maydanoz yeşil çay
Öğle: acikmadim yarim elma bol su ve Türk kahvesi
akşam:tavuklu salata ve salgam suyu planliyorum

Herkese bereketli hayirli ramazanlar diliyorum. Ramazanda oruç tutamiyorum ama esim tuttuğu için tutuyormus gibi menumu duzenledim.bunlarin dışında sadece su kahve yeşil çay icecegim
sahur: domates salatalık yumurta maydanoz tere roka 5 zeytin şekersiz çay 2 bardak bir dilim beyaz peynir
iftar : bir adet karniyarik bir kase cacik marul salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…