Harika gidiyosun canim ozellikle De plates yapman seni cok inceltecek bundan emin ol hayatim. Daha once 2 ay duzenli yaptim yemin ederim bende kendime inanamadim. Man ken gibi tas gibi olmustum.Dün pulbiber limon yoğurt kurunun 2 günüydü tadı damak tadima uygun sonuç görmek istiyorum. 13 gün kaldi :) bundan sonra domates zencefil limon kürü deneyeceğim zira yağlanma en çok göbek bölgemde toplanmış durumda. Plates ve mekik egzersiz leri yapiyorum
Harika fikir tatlim :) teşekkür ederim.Destegini bekliyorum. Bende doğum sonrası bir arkadaşımla özel ders almistim 2 ay kadar gerçekten çok incelmis ve sikilasmistim.Ama birakmak zorunda kaldım.Ogrendiklerimi 1 saat sakin müzikle yoga yapar gibi evde yapıyorum. Ölçüleri yazarimHarika gidiyosun canim ozellikle De plates yapman seni cok inceltecek bundan emin ol hayatim. Daha once 2 ay duzenli yaptim yemin ederim bende kendime inanamadim. Man ken gibi tas gibi olmustum.
Bende platese Bugun basliyorum.beden olculerimizi duzenli yazip sonuclara bakariz motive oluruz. Ne dersin?
Dün akşam yoğurt pulbiber ve limon kürüne başladım. 2 haftalik bir kür. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
bunu bende yapayım yaa bu aralar pek meşhur..
Yap valla ama 2 hafta sakin birakma
Bugün Oğluş 23 aylık oldu.tam bir ay sonra bugün 2 yasinda olacak ve zayifladikca 2 yaş fotolarinda daha fit gorunecegim.Bu beni motive ediyor zira uzun süre kameralara kustum.Yuzumu eskitmiyorum yeni projeler var:)
Bir saat plates yaptim.vucudu esnetmek insana iyi geliyor.yavrucakla sahilde yürüdük biraz.
ara öğün yapmadim ihtiyaç duymadim
yeni yaşına hayırlarla girsin inşallah :) ooohh sahil mahil güzel bir memlekettesin zannımca....