beni böyle sindirmesi

Oglu bana sarilmismis yani sözlüyken herkezin yaptigi bisey. Bekaretlige hic bisey yasanmadi. Yasanamazda. Evlenmeden olmaz.
alnım ak başım dik o oğlanı rezil eder kapıyı gösteririm sebebininde anası olduğunu elaleme yayarım bir kızı karalamak ne demek istemediği için o kadının suratını öyle bir yere eğerim ki kimsenin yüzüne bakamaz kapı ucuna dahi çıkamaz..bende bir şey var da kadın kendince kendi doğrularını yapıyor sanıyorum..iftiranın doğrusu da nasıl oluyorsa gerçi

Ortada güzel olan ne hayal var ben göremedim şahsen
Oğlu desen 1 sene önce terketmiş dönmüş, ama hala annem haklı diyormuş
Annesi zaten istemiyor o zaten biliniyor
Nikahı basınca oğlu senin olmayacak tam tersi sen onların arasına düşeceksin
İnat uğruna hayatını heba edeceksen et,
Annesi senin için lafını söyler sağda solda sonra keyfine bakar, olan sana olur diyeyim.

Her şey iyi hoş da sevgilin ne der bu olanlar hakkında. Sen salıversen gidecek hayallerini yaşayacak, salmazsan müebbet seninle mi kalacak? Bu adamın iradesi yok mu? Onun tavrı ne olaylar karşısında?

Okurken çok sinirlendim ne rezil bir aile. Canım sen niye kendini bukadar küçük duruma düşürüyorsun. Şu an yaşadıkların buzdaginin görünen yüzü farkında değilsin. Lütfen ayrıl o çocuktan ve ailesine asıl ogullarına bağlı yaşamak zorunda olmadığını kendi hayatını gayet güzel devam ettirebildigini kanitla

Suan fark ediyorumda olayi inata bi.ndirmissim. ben iyi birisiyim diye onu kanitlamaya calisiyormusum. Neler cektim 7 ay icinde

Sana çare olarak bunu sunan adam sana ne sunuyor????
Kızlara kızıyorum bu konuda. Elde avuçta bir şey yok beyaz gelinlik hayalleriniz bu kadar ucuz mu?

Ailesinin ona aldigi evde yasamayi planliyor ( ailesine 5 ev uzaklikda ). Ben ona kacicakmisim ki benim ailemin izni var onunkinin yok. Öyle iste öyle yasicakmisiz.

Ailesinin ona aldigi evde yasamayi planliyor ( ailesine 5 ev uzaklikda ). Ben ona kacicakmisim ki benim ailemin izni var onunkinin yok. Öyle iste öyle yasicakmisiz.
Ailesinin ona aldığı ev derken...
Seni istemeyen aile o evi yar eder mi size?
etti diyelim çocuk ne iş yapıyor? evine düzenli para getirebilecek mi? Kırk tane soru var yani bu konuda. Nasıl bu kadar basite alırsın ki?

Ailesinin ona aldığı ev derken...
Seni istemeyen aile o evi yar eder mi size?
etti diyelim çocuk ne iş yapıyor? evine düzenli para getirebilecek mi? Kırk tane soru var yani bu konuda. Nasıl bu kadar basite alırsın ki?

Basite almadigim icin ayrilmayi kararladim. Evet düzenli isi var. Arabasi var. Benimde meslegim bitti calisiyorum. Ehliyetim var ama malesef konu bunlardan ibaret degil

Esim degil eskiden onunla sözlüydük sonra ayrildik ve suan aikeler istemiyor diye birtek sevgiliyiz. Izin vermemesine. Kiskancliklarina hep sustum. O ne desin annesini hakli görüyor.
'annesini hakli goruyor' kismindan sonra sen hala hangi HAYALin pesindesin ki? hayallerimden nasil vazgecerim demissin.. seni istemeyen, hakaretler eden iftiralar atan bi aileye zorla gelin ol, aklinca onlara karsi zafer(!) kazan, ailesini hakli goren adamla eş oldum zannet, ondan sonra bakalim o bahsettigin hayallerin hangisini yasayabileceksin?
sert olmus olabilir, uzgunum, durum bu..

sevgilimin annesi anneme büyücü diyecek arayıp küfürler edecek bana da kullanıldın diyecek öyle mi? kusura bakma da ağzınıın payını öyle bir verirdim ki o hadsizin.. anneme laf söyletmem. kendime söyletirim güzel anacığıma söyletmem.

yavrum mazoşist misin sen ? neyin direnişi bu ? sonunda neyi kazanacağını sanıyorsun ? hadi bakalım bu adamla evleneyim de bakalım daha fazla nasıl mutsuz olabilirimin hesabını mı yapıyorsun ? bir an evvel psikolojik destek al,gençliğinin kıymetini bil ve o admdan HEMEN kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…